Medve bukkant fel Sajókeresztúron
2018. június 17. 09:47

Medvét láttak és vettek videóra Sajókeresztúron, nem messze Miskolctól.

Sajókeresztúr térfigyelő kamerarendszere is rögzítette szombaton, amint az állat a település főterén áthalad, majd eltűnik a fák között. A rendőrség és nemzeti park igazgatóságának szakemberei figyelőszolgálatot tartanak.

Az M1 híradása szerint azt nem lehet tudni, hogy ez a medve ugyanaz-e, amelyik hetekig kóborolt az országban, majd rövid szegedi kényszerpihenő után szerdán visszavitték a szlovák-magyar határhoz. Az a medve péntekre „levette” magáról a nyomkövetőt – tehát akár Sajókeresztúr felé is elkóborolhatott.

Képtalálat a következőre: „Medve bukkant fel Sajókeresztúron”

hirado.hu - M1
Címkék:
 • Vakulástól látásig
  Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
 • Rágalmazás mint politikai művelet
  Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
 • Magyarok világvárosa
  Kész csoda, hogy az ellenzék nem támadja azzal is a kormányt és Tarlós István főpolgármestert, hogy kvázi lenyúlták tőle a főváros fejlesztési terveit, a Világvárost építünk hangzatos nevű egykori projektet.
 • Történelmi utódlás Berlinben
  Friedrich Merz (b) Willkommenskultur helyett domináns német kultúrát akar.
 • Mátyás király-emlékév
  Több mint 150 helyszínen rendeztek programokat Kanadától a moldvai Magyarfaluig a Mátyás király-emlékév keretében, amelyet a király trónra lépésének 560. és születésének 575. évfordulója alkalmából hirdetett meg az év elején a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága.
MTI Hírfelhasználó