Ismét gyengül a forint
2018. június 20. 14:41

A jelek szerint csak átmenetileg tudta megnyugtatni a kedélyeket a jegybank. Délelőtt megállt a forint erősödése, majd szerda kora délutánra 323,7 környékére gyengült vissza a magyar fizetőeszköz az euróval szemben, ez pedig nem sokkal erősebb, mint az MNB keddi kamatdöntése előtti árfolyam.

A Portfolio.hu portálnak nyilatkozó elemzők szerint az az összbenyomás a jegybank tegnapi közleménye után, hogy az MNB kitart ultra laza ,monetáris politikája mellett.

Infostart
Címkék:
 • Vakulástól látásig
  Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
 • Rágalmazás mint politikai művelet
  Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
 • Magyarok világvárosa
  Kész csoda, hogy az ellenzék nem támadja azzal is a kormányt és Tarlós István főpolgármestert, hogy kvázi lenyúlták tőle a főváros fejlesztési terveit, a Világvárost építünk hangzatos nevű egykori projektet.
 • Történelmi utódlás Berlinben
  Friedrich Merz (b) Willkommenskultur helyett domináns német kultúrát akar.
 • Mátyás király-emlékév
  Több mint 150 helyszínen rendeztek programokat Kanadától a moldvai Magyarfaluig a Mátyás király-emlékév keretében, amelyet a király trónra lépésének 560. és születésének 575. évfordulója alkalmából hirdetett meg az év elején a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága.
MTI Hírfelhasználó