Szanyi: Láttunk mi már a pártok élén hülyéket
2018. június 21. 10:45

A jövő évi önkormányzati választáson az MSZP helyi szervezetei széles mozgásteret kapnak, és a Jobbikkal való együttműködésük is lehetséges – erről beszélt az MSZP új elnöke az InfoRádióban. Tóth Bertalan azután közölte ezt, hogy a Népszavában keményen bírálta a DK-t, mondván, „olyan előnytelen megállapodást még egyszer nem kötnek a szocialisták Gyurcsány Ferenc pártjával, mint a 2018-as választások előtt”.

– A DK jelöltjei ugyanis rendkívül gyengén teljesítettek, magyarán gyenge volt a beágyazottságuk – jelentette ki az MSZP elnöke.

Eközben Kunhalmi Ágnes is mintegy véletlenül tett utalást a Jobbikkal való együttműködés lehetőségére. Az MSZP választmányi elnöke a Hír TV-ben beszélt arról, hogy a párt hét végi tisztújításán a küldöttek arra szavaztak, aki inkább együttműködés-párti, így lett Tóth az elnök.

– Bár Mesterházy Attila is többször beszélt arról, hogy akár a Jobbikkal is együtt kell működni – tette hozzá Kunhalmi.

De Szanyi Tibor, a szocialisták alelnöke is azt fejtegette tegnap az ATV-ben, hogy aki a Fidesszel szemben áll, azzal tárgyalni kell, még a Jobbikkal is. Szanyi kitért arra is, hogy Tóth Bertalan éppen csak megelőzte Mesterházy Attilát az MSZP elnöki székéért folytatott küzdelemben.

„Muszájból, de tök jó lesz Mesterházy és Tóth kapcsolata” – fogalmazott. – Láttunk már mi a pártok élén hülyéket – tette hozzá Szanyi Tibor, aki többszöri kérdésre sem akarta elárulni, hogy kire céloz.

magyaridok.hu
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó