Szanyi: Láttunk mi már a pártok élén hülyéket
2018. június 21. 10:45

A jövő évi önkormányzati választáson az MSZP helyi szervezetei széles mozgásteret kapnak, és a Jobbikkal való együttműködésük is lehetséges – erről beszélt az MSZP új elnöke az InfoRádióban. Tóth Bertalan azután közölte ezt, hogy a Népszavában keményen bírálta a DK-t, mondván, „olyan előnytelen megállapodást még egyszer nem kötnek a szocialisták Gyurcsány Ferenc pártjával, mint a 2018-as választások előtt”.

– A DK jelöltjei ugyanis rendkívül gyengén teljesítettek, magyarán gyenge volt a beágyazottságuk – jelentette ki az MSZP elnöke.

Eközben Kunhalmi Ágnes is mintegy véletlenül tett utalást a Jobbikkal való együttműködés lehetőségére. Az MSZP választmányi elnöke a Hír TV-ben beszélt arról, hogy a párt hét végi tisztújításán a küldöttek arra szavaztak, aki inkább együttműködés-párti, így lett Tóth az elnök.

– Bár Mesterházy Attila is többször beszélt arról, hogy akár a Jobbikkal is együtt kell működni – tette hozzá Kunhalmi.

De Szanyi Tibor, a szocialisták alelnöke is azt fejtegette tegnap az ATV-ben, hogy aki a Fidesszel szemben áll, azzal tárgyalni kell, még a Jobbikkal is. Szanyi kitért arra is, hogy Tóth Bertalan éppen csak megelőzte Mesterházy Attilát az MSZP elnöki székéért folytatott küzdelemben.

„Muszájból, de tök jó lesz Mesterházy és Tóth kapcsolata” – fogalmazott. – Láttunk már mi a pártok élén hülyéket – tette hozzá Szanyi Tibor, aki többszöri kérdésre sem akarta elárulni, hogy kire céloz.

magyaridok.hu
Címkék:
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
 • „Tudományos” látásmód
  Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
 • Külgazdasági képviseletet nyit Magyarország Jeruzsálemben
  Külgazdasági képviseletet nyit a magyar kormány Jeruzsálemben, ami újabb előrelépés lesz a magyar-izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Jeruzsálemben.
 • Világhírű festménnyel gyarapodott a Szépművészeti
  Anthonis Van Dyck (1599-1641) flamand festő Stuart Mária Henrietta hercegnőt ábrázoló portréjával gyarapodott a Szépművészeti Múzeum gyűjteménye; az intézmény utóbbi száz évének legnagyobb, 2,1 milliárd forint értékű műtárgybeszerzése a magyar kormány támogatásával valósult meg.
 • Napfelkelte az Olajfák hegyén
  Már kedden kora reggel kétoldalú megbeszélést folytatott Orbán Viktor kormányfő Andy Harris amerikai kongresszusi képviselővel Jeruzsálemben, ahol találkozik még Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel is.
MTI Hírfelhasználó