Kihelyezett frakcióülést tartott a KDNP Sümegen
2018. június 21. 23:11

A következő időszak törvényalkotási feladatait tekintette át a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti képviselőcsoportja csütörtökön Sümegen tartott kihelyezett frakcióülésén - tájékoztatta a kisebbik kormánypárt az MTI-t. A témák között szerepelt a költségvetés és az adósságcsapdába került családok megsegítése.

A KDNP-frakció ferences szerzetesek meghívására érkezett Sümegre, ahol közös lelki gyakorlaton vettek részt. Ezt követően frakcióülést tartottak, amelyen a többi közt a költségvetéshez kapcsolódó kérdésekről volt szó.

A képviselők az adósságcsapdába került családokkal összefüggésben egyeztettek az adósokat mentő lehetőségekről, illetve azok bővítéséről.

A témák között szerepelt a fogyasztóvédelem további korszerűsítése, szélesítése, és a képviselőcsoport tagjai elemezték a nyugdíjrendszer és a gyermekvállalás összekapcsolásának lehetséges opcióit.

Szóba kerültek továbbá szociális kérdések, felmerült a hajléktalanság és a közterület rendje biztosításának kapcsolata és felvetődött az ápolási díj emelésének lehetősége is - írták.

MTI
Címkék:
  • Séta egy holland zöldinnel
    Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
  • Stratégiai rasszizmus
    Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
MTI Hírfelhasználó