Megtalálták az eltűnt német nő holttestét
2018. június 23. 12:35

Egy spanyolországi város közelében, egy benzinkútnál találták meg annak a 28 éves német nőnek a holttestét, aki egy hete tűnt el Németországban. A nő Lipcsében stoppolt le egy kamiont, de soha nem jutott el úti céljához, Bayernbe. A marokkói származású kamionsofőrt Spanyolországban tartóztatták le gyilkosság gyanújával.

A különféle keresési módszereknek köszönhető, hogy a német rendőrség megtalálta azt a kamiont, amelyre a stoppal utazó nő felkéredzkedett. Követték a sofőr tankolási nyomvonalát, amely Spanyolországig vezetett. Ott már a helyi rendőrség vette át a nyomozást. A kamion gyorsan előkerült, a marokkói származású 41 éves sofőr kihallgatása során beismerte a gyilkosságot. Azt is elmondta, hogy hol találják meg a nő holttestét.

Az áldozat holttestét a spanyol rendőrök több mint 1800 kilométerre a lány otthonától, Asparrena közelében, egy benzinkút melletti bokorban találták meg pénteken. Az első jelentések arról szólnak: a lány holttestén égési sérülések és erőszak jelei is látszanak.

Fotó: dpa

A sofőrt gyilkosság vádjával letartóztatták.

hirado.hu - M1 Híradó
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó