Megtalálták az eltűnt német nő holttestét
2018. június 23. 12:35

Egy spanyolországi város közelében, egy benzinkútnál találták meg annak a 28 éves német nőnek a holttestét, aki egy hete tűnt el Németországban. A nő Lipcsében stoppolt le egy kamiont, de soha nem jutott el úti céljához, Bayernbe. A marokkói származású kamionsofőrt Spanyolországban tartóztatták le gyilkosság gyanújával.

A különféle keresési módszereknek köszönhető, hogy a német rendőrség megtalálta azt a kamiont, amelyre a stoppal utazó nő felkéredzkedett. Követték a sofőr tankolási nyomvonalát, amely Spanyolországig vezetett. Ott már a helyi rendőrség vette át a nyomozást. A kamion gyorsan előkerült, a marokkói származású 41 éves sofőr kihallgatása során beismerte a gyilkosságot. Azt is elmondta, hogy hol találják meg a nő holttestét.

Az áldozat holttestét a spanyol rendőrök több mint 1800 kilométerre a lány otthonától, Asparrena közelében, egy benzinkút melletti bokorban találták meg pénteken. Az első jelentések arról szólnak: a lány holttestén égési sérülések és erőszak jelei is látszanak.

Fotó: dpa

A sofőrt gyilkosság vádjával letartóztatták.

hirado.hu - M1 Híradó
Címkék:
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
 • „Tudományos” látásmód
  Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
 • Külgazdasági képviseletet nyit Magyarország Jeruzsálemben
  Külgazdasági képviseletet nyit a magyar kormány Jeruzsálemben, ami újabb előrelépés lesz a magyar-izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Jeruzsálemben.
 • Világhírű festménnyel gyarapodott a Szépművészeti
  Anthonis Van Dyck (1599-1641) flamand festő Stuart Mária Henrietta hercegnőt ábrázoló portréjával gyarapodott a Szépművészeti Múzeum gyűjteménye; az intézmény utóbbi száz évének legnagyobb, 2,1 milliárd forint értékű műtárgybeszerzése a magyar kormány támogatásával valósult meg.
 • Napfelkelte az Olajfák hegyén
  Már kedden kora reggel kétoldalú megbeszélést folytatott Orbán Viktor kormányfő Andy Harris amerikai kongresszusi képviselővel Jeruzsálemben, ahol találkozik még Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel is.
MTI Hírfelhasználó