Magyarország elutasítja a ”Stop Soros” kritikáját
2018. június 24. 11:33

 Magyarország visszautasítja azokat a nemzetközi kritikákat,  amelyekkel megpróbálják meggátolni az új „Stop Soros”- törvényjavaslat elfogadását.

A törvénycsomag azért jött létre, hogy megakadályozza a Magyarországon született milliárdos, Soros György és az általa támogatott civil szervezetek beavatkozását a magyar belügyekbe. A törvényjavaslat komoly büntetéseket helyez  kilátásba olyan személyeknek és csoportoknak, akik segítik és támogatják az illegális bevándorlást, amellyel Európának szembe kell néznie, és amit a „Soros maffia” tevékenysége tovább súlyosbít.

A törvény szerint ”azok, akik pénzügyi segítséget nyújtanak, vagy rendszeresen részt vesznek a  bevándorlás szervezésében, egy évig terjedő börtönnel büntethetőek”.

Globalista csoportok rágalmazás-hadjáratot folytatnak a magyar kormány ellen, beleértve az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságát/UNHCR/, mely szintén elítélte a törvényjavaslatot. Kijelentették, hogy  „az UNHCR-t komolyan aggasztja, hogy amennyiben ez a törvénycsomag életbe lép, létfontosságú segítségtől fogja megfosztani azokat az embereket, akik otthonaik elhagyására kényszerülnek, további társadalmi vitát fog gerjeszteni és növelni fogja az idegengyűlöletet.”

A magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium hivatalos válaszában, amelyben egyben a nyitott határokat támogató nemzetközi összeesküvést is kritizálja, kijelenti, hogy „ az utóbbi években az UNHCR tíz alkalommal támadta a magyar kormányt azért, mert védi az ország határait az illegális bevándorlóktól, ezenkívül bírálta a határvédő kerítés megépítését és a nemzeti konzultációt. Szerintük a migránsoknak meg kellene engedni, hogy szabadon mozogjanak az EU-országok között, és  az illegális határátlépést nem kellene büntetni. A magyar kormány ezt nem fogadja el.” „ Az illegális bevándorlás nem emberi jog. Az illegális bevándorlás támogatása nem humanitárius cselekedet, hanem bűntény, és biztonsági kockázatot jelent. A bevándorlás nemzetbiztonsági kérdés. A magyar kormány számára a magyar emberek biztonsága az első, nem fogjuk megengedni, hogy a bevándorlók vagy a bevándorlást támogató szervezetek Magyarország biztonságát veszélyeztessék.”

Orbán Viktor miniszterelnök elsöprő győzelemre vezette pártját, a FIDESZ-t az áprilisi választásokon, ezáltal felhatalmazást kapott a magyaroktól a bevándorlás  kérdésének kemény kezelésére, és arra, hogy ne rettentsék el az EU és Soros fenyegetései. „ Nem számít, hányszor megy Soros Brüsszelbe,  nem számít, hányszor tűzik napirendre az illegális bevándorlás kérdését, az sem számít, hány szövetségese van Sorosnak Brüsszelben, nem fogunk meghátrálni.”- jelentette ki Szijjártó Péter külügyminiszter néhány nappal a választások után.”Az  illegális  bevándorlókat a jövőben sem engedjük be Magyarország területére”.

https://europe.infowars.com

Magyarország visszautasítja a Stop Soros törvénycsomag kritikáját

A magyar kormány Stop Soros néven olyan törvényjavaslatot terjesztett elő, amelyben súlyos büntetést helyez  kilátásba azon magánszemélyek és civil szervezetek  számára, akik az illegális bevándorlást segítik akár anyagi támogatással, akár a bevándorlás szervezésével.  Globalista csoportok, élükön az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságával élesen bírálták a javaslatot, ami szerintük csak társadalmi vitát gerjeszt  és növeli az idegengyűlöletet. A Magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium válaszában elítélte a szervezet tevékenységét, amely az illegális bevándorlók szabad mozgását támogatja, és hangsúlyozta, hogy az illegális bevándorlás támogatását nem humanitárius cselekedetnek, hanem bűnténynek és biztonsági kockázatnak tekinti. Szijjártó Péter külügyminiszter kijelentette, hogy akárhányszor is tűzik napirendre Brüsszelben a bevándorlás kérdését, Magyarország a jövőben sem fogja engedni az illegális bevándorlást az ország területén.

gondola
Címkék:
  • A Szent Péter-i Európa védelme
    Belülről akarják felrobbantani – vagy talán inkább szétmállasztani – a szellemi birodalmat, hosszú ideje, ám most egyfajta végkifejlet látszik közeledni.
  • Orbánt támadja egy lenini hasznos idióta
    Most a populista jelző – nem is címkéjével, hanem – bunkójával ütik le azokat, akik másként gondolkoznak, mint a Központ.
MTI Hírfelhasználó