A „nyócker” és Józsefváros között dőlt el a választás
2018. július 11. 00:44

A reménytelen helyzetből ,a „nyóckerből” Kocsis Máté újra Józsefvárost csinált – mondta az ECHO TV Sajtóklub című műsorában Huth Gergely. Hozzátette, ezért nem is meglepő, hogy kétharmados Fidesz győzelem született az időközi választáson. Bencsik András az ellenzékről úgy vélekedett, hogy, ami van, az inkább ne lenne. Annyira színvonaltalan, hogy nem lehet miért rájuk szavazni.

Szentesi Zöldi László foglalja el a júniusban elhunyt Lovas István helyét a Sajtóklub című műsorban. Mint mondta, nagyon megtisztelő a felkérés, azonban felvetődtek benne lelkiismereti kérdések elfogadja-e. Úgy gondolja Lovas halálával egy műsor véget ért.

Pista helyét betölteni nem tudom, de ebben az új műsorban szívesen részt veszek – köszönte meg ezzel a lehetőséget Szentesi Zöldi László.

Vasárnap időközi választásokat tartottak, Józsefvárosban polgármestert a belváros V. kerületében önkormányzati képviselőt választottak. A baloldali média meglehetősen nagy dobra verte a választást.
 
Az Index címoldalán szerepelt vasárnap reggel: Fontos választáson derül ki, hogy áll most a Fidesz és az ellenzék.

Estére kiderült, mind Józsefvárosban, mind az V. kerületben kétharmados Fidesz győzelem született – vezette fel a témát Bayer Zsolt.

 
Huth Gergely szerint, választani lehetett a Demszky vagy a Fidesz- korszak között.
Aki járt Józsefvárosban 10 évvel ezelőtt és jár most, tudja, hogy ebből a reménytelen helyzetből ,a „nyóckerből” Kocsis Máté újra Józsefvárost csinált – hangsúlyozta a PestiSrácok.hu főszerkesztője.
 

Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa műszaki példával élt, még pedig a sorozatgyártással. Valamiből legyártanak egyet próbaként és ha jól sikerül, akkor beindul a sorozatgyártás. Az ellenzék viszont eddig egyetlen egy darabot gyártott, Márki-Zay Pétert.

Igazából nem tudom mit fog csinálni egyedül Hódmezővásárhelyen, mert ez a széria megakadt. Amikor hajszálpontosan beigazolódott Józsefvárosban a Fidesz kétharmada, a kísérlet elvetélt. A Márki-Zay féle álfüggetlen, álcivil típus nem megy – tette hozzá.

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője próbálta megfejteni a választás győzelmének okait. Valószínűleg az történt, hogy a centrális erőtér az ellenzék összeomlásának következtében tovább növekedett. Hiszen a polgármester választáson 63 százalékos, az egyéni képviselő választáson 67 százalékos győzelem született – magyarázta. Az ellenzékről azt mondta továbbá: ami van, az inkább ne lenne.
 
 
A teljes adás ITT tekinthető meg.
echotv.hu
Címkék:
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Stratégiai rasszizmus
  Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
 • Orbán: Antall József nem adta fel sosem a célját
  Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel sosem a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban.
 • Szirt a habok közt
  Surján László, a Kereszténydemokrata Néppárt volt országgyűlési képviselője, a KDNP tiszteletbeli elnöke Antall József kormányában népjóléti miniszterként szolgált. Személyes visszaemlékezésével tisztelgünk a szocialista diktatúra időszaka utáni első szabadon választott kormány 25 éve elhunyt miniszterelnöke előtt.
 • Megszavazták a humanitárius vízum bevezetését
  Az Európai Parlament (EP) kedden, strasbourgi plenáris ülésén megszavazta a migránsok legális uniós beutazási kereteit rögzítő, humanitárius vízum bevezetését kezdeményező jelentést.
MTI Hírfelhasználó