Viharos széllökésekre figyelmeztetnek
2018. július 18. 10:34

Többnyire erősen felhős idő várható, inkább csak rövidebb napos időszakokra számíthatunk – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Többnyire erősen felhős idő várható, inkább csak rövidebb napos időszakokra számíthatunk. Főként a Dunától keletre több helyen várható eső, zápor, néhol zivatar. Az erős északnyugati szelet nagy területen kísérik viharos lökések.

A csúcshőmérséklet általában 24 és 30 fok között várható, de az Alföldön helyenként hűvösebb lehet. Késő estére 17 és 22 fok közé hűl le a levegő.

Képkivágás

Szerdán a tegnapinál jóval kisebb számban, nagyobb eséllyel délután, este az ország északkeleti megyéiben fordulhat elő zivatar. Délelőttől ismét nagy területen megerősödik az északnyugati szél.

A Dunántúlon és a Duna-Tisza közén viharos lökésekre is számítani kell. A Dunazug-hegyvidék és a Bakony magasabb részein időnként 80 kilométer/órát meghaladó szél is lehet.

hirado.hu - met.hu
Címkék:
  • Egyértelművé vált a hazaárulás
    Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
  • Mérgezett díszek a fenyőfán
    A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
MTI Hírfelhasználó