Orbán nácizmusa vagy nárcizmusa?
2018. július 21. 12:53

Ritkán látunk tévében ilyen elhallásból fakadó totális félreértést, mint amilyet a Hír TV betelefonálós műsorának vezetője produkált kedden. Az ügy előzménye, hogy Kálmán Olga vendége volt hétfőn Kéri László politológus, aki Orbán Viktor nárcisztikus hajlamairól beszélt a műsorban. A nyilatkozatot azonban teljesen félreértette a Hír TV Tantusz című műsorvezetője, Hegedűs Szabolcs, aki a „nárcizmus” szót „nácizmusnak” hallotta.

Hegedűs az adásban be is játszotta az interjú részletét, és meg is kérdezte a hallgatók véleményét Orbán nácizmusáról. Összekeveredett Gizike, a gőzeke és a szezon meg a fazon, és a végén még Kéri Lászlónak is magyarázkodni kell.

A műsorról készült felvételt itt lehet megtekinteni, a kérdéses rész 4:20-tól kezdődik.

magyaridok.hu
Címkék:
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
 • „Tudományos” látásmód
  Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
 • Fenyegetőzött az EU-biztos
  Szijjártó Péter és Soros György emberének csatáját hozta a Budapest Folyamat isztambuli tárgyalása - mondta el Menczer Tamás külügyi államtitkár szerdán Isztambulban, a Budapest Folyamat 6. miniszteri ülésének szünetében az MTI kérdésére válaszolva.
 • Jelentősen bővülnek a családok lehetőségei
  Kedvező esetben akár 35 millió forinttal is számolhatnak otthonteremtéshez a fiatal családok a jú­lius 1-jétől életbe lépő családvédelmi akcióterv újabb bőkezű támogatásaival.
 • A kormány cáfol, Brüsszel tovább tajtékzik
  A magyar kormány be tudja bizonyítani, hogy készülnek azok a tervek, amelyeket az Európai Bizottság tagad - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár újságíróknak kedden Budapesten.
MTI Hírfelhasználó