Orbán nácizmusa vagy nárcizmusa?
2018. július 21. 12:53

Ritkán látunk tévében ilyen elhallásból fakadó totális félreértést, mint amilyet a Hír TV betelefonálós műsorának vezetője produkált kedden. Az ügy előzménye, hogy Kálmán Olga vendége volt hétfőn Kéri László politológus, aki Orbán Viktor nárcisztikus hajlamairól beszélt a műsorban. A nyilatkozatot azonban teljesen félreértette a Hír TV Tantusz című műsorvezetője, Hegedűs Szabolcs, aki a „nárcizmus” szót „nácizmusnak” hallotta.

Hegedűs az adásban be is játszotta az interjú részletét, és meg is kérdezte a hallgatók véleményét Orbán nácizmusáról. Összekeveredett Gizike, a gőzeke és a szezon meg a fazon, és a végén még Kéri Lászlónak is magyarázkodni kell.

A műsorról készült felvételt itt lehet megtekinteni, a kérdéses rész 4:20-tól kezdődik.

magyaridok.hu
Címkék:
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Stratégiai rasszizmus
  Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
 • Orbán: Antall József nem adta fel sosem a célját
  Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel sosem a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban.
 • Szirt a habok közt
  Surján László, a Kereszténydemokrata Néppárt volt országgyűlési képviselője, a KDNP tiszteletbeli elnöke Antall József kormányában népjóléti miniszterként szolgált. Személyes visszaemlékezésével tisztelgünk a szocialista diktatúra időszaka utáni első szabadon választott kormány 25 éve elhunyt miniszterelnöke előtt.
 • Az egyház nagyon is a modern világ része
  Prőhle Gergely immáron harmadik ciklusát kezdi meg a Magyarországi Evangélikus Egyház országos felügyelőjeként, vele beszélgettünk kereszténységről, hitről, az evangélikus egyház jelenéről, az adventről és arról, hogyan tudnak a hívők segíteni a migrációs válságban. Egyáltalán: kell-e segíteni?
MTI Hírfelhasználó