Pakisztáni-afgán csoport próbált bejutni Magyarországra
2018. augusztus 15. 16:20

Jogellenesen próbált bejutni Magyarországra 17 illegális migráns – közölte a rendőrség honlapja.

A Bács-Kiskun megyei rendőrök 2018. augusztus 15-én 4 óra 10 perckor 17 külföldit tartóztattak fel Hercegszántó közigazgatási területén, közölte a rendőrség honlapja. Kiderült, közülük 16 fő pakisztáni és egy fő afgán állampolgárnak vallotta magát.

Mivel a migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, a beszámoló szerint a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportot visszakísérik a nap folyamán az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

hirado-hu - police.hu
Címkék:
  • Jó úton jár a magyar turizmus
    Csütörtökön nyitott meg a negyvenkettedig Utazás Kiállítás a Hungexpo budapesti vásárközpontban. A turisztikai cégek bemutatkozása és szakmai programok mellett színes kavalkáddal, érdekes programokkal és híres fellépőkkel várják az érdeklődőket a hétvégén. A kiállítás külföldi díszvendége Algéria, a hazai pedig Bács-Kiskun megye és Kecskemét.
  • Két civilizációt formálnának eggyé
    Az európai–muszlim közeledés terve már a hetvenes években megfogalmazódott
  • Felminősítette Magyarországot a Fitch Ratings
    Felminősítette Magyarországot a Fitch Ratings, egyebek mellett a magyar külső adósságpozíció gyors javulásával indokolva a lépést.
MTI Hírfelhasználó