Toroczkai László: A Jobbiknak nincs jövője
2018. augusztus 15. 17:59

A Mi Hazánk Mozgalom tagjai szeretnék megőrizni azokat az eredeti értékeket, amelyek jellemezték a Jobbikot. A korábbi tagok közül sokan a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval tárgyalnak együttműködésről. Toroczkai László szerint egyaránt fontos, hogy bejegyzett pártként politizálhasson társaival és meggyőzzék a választópolgárokat arról, hogy a DK becsapja őket, hiszen nem akarhatnak jót azok, akiknek célja az Európai Egyesült Államok létrehozása. Az ECHO TV Napi aktuális című műsorában erről beszélt Tóth Kriszta műsorvezetővel a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

A mozgalom elnöke szerint nagyon régen volt ennyire elvtelen, opportunista párt a magyar politikában, mint a Jobbik, amelyre a magyar embereknek nincs szüksége. Toroczkai László szerint nem lenne baj, ha ez a politikai erő eltűnne a politikai palettáról.

A politikus ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy előnyös lett volna, hogyha a Jobbik tisztújításán azok győznek, akik a párt eredeti irányvonalát képviselték.

A Mi Hazánk Mozgalom az elnöke szerint többségében korábbi jobbikosokból áll, ennek fényében érthető, hogy a nemrégiben feloszlott hajdúböszörményi alapszervezet tagjai csatlakoznak az új politikai formációhoz.
 
A jobbikos alapszervezet volt elnökének Toroczkai László vezető szerepet is szán új mozgalmának építésében, hiszen a párt az EP-választásokon már megméretteti magát, ugyanis a politikus szerint az Európai Unió nem működik megfelelően.
 
 
A teljes beszélgetés ITT tekinthető meg.
echotv.hu
Címkék:
  • A várnegyed sorsa minden magyar ügye
    Teljes magasságáig visszaépül az egykori Honvéd Főparancsokság. Újjáépül a kommunisták által lerombolt egykori Külügyminisztérium és József főherceg palotája. Átadják a Lovardát, a Főőrség épületét, valamint a Stöckl-lépcsőt. Megújulnak a várba vezető utak, sétányok, lépcsők, és óriásliftek is épülnek. Fodor Gergely várkapitánnyal, a Várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztossal beszélgettünk.
  • Két civilizációt formálnának eggyé
    Az európai–muszlim közeledés terve már a hetvenes években megfogalmazódott
  • Jó úton jár a magyar turizmus
    Csütörtökön nyitott meg a negyvenkettedig Utazás Kiállítás a Hungexpo budapesti vásárközpontban. A turisztikai cégek bemutatkozása és szakmai programok mellett színes kavalkáddal, érdekes programokkal és híres fellépőkkel várják az érdeklődőket a hétvégén. A kiállítás külföldi díszvendége Algéria, a hazai pedig Bács-Kiskun megye és Kecskemét.
MTI Hírfelhasználó