Toroczkai László: A Jobbiknak nincs jövője
2018. augusztus 15. 17:59

A Mi Hazánk Mozgalom tagjai szeretnék megőrizni azokat az eredeti értékeket, amelyek jellemezték a Jobbikot. A korábbi tagok közül sokan a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval tárgyalnak együttműködésről. Toroczkai László szerint egyaránt fontos, hogy bejegyzett pártként politizálhasson társaival és meggyőzzék a választópolgárokat arról, hogy a DK becsapja őket, hiszen nem akarhatnak jót azok, akiknek célja az Európai Egyesült Államok létrehozása. Az ECHO TV Napi aktuális című műsorában erről beszélt Tóth Kriszta műsorvezetővel a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

A mozgalom elnöke szerint nagyon régen volt ennyire elvtelen, opportunista párt a magyar politikában, mint a Jobbik, amelyre a magyar embereknek nincs szüksége. Toroczkai László szerint nem lenne baj, ha ez a politikai erő eltűnne a politikai palettáról.

A politikus ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy előnyös lett volna, hogyha a Jobbik tisztújításán azok győznek, akik a párt eredeti irányvonalát képviselték.

A Mi Hazánk Mozgalom az elnöke szerint többségében korábbi jobbikosokból áll, ennek fényében érthető, hogy a nemrégiben feloszlott hajdúböszörményi alapszervezet tagjai csatlakoznak az új politikai formációhoz.
 
A jobbikos alapszervezet volt elnökének Toroczkai László vezető szerepet is szán új mozgalmának építésében, hiszen a párt az EP-választásokon már megméretteti magát, ugyanis a politikus szerint az Európai Unió nem működik megfelelően.
 
 
A teljes beszélgetés ITT tekinthető meg.
echotv.hu
Címkék:
  • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
    Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
  • Az állam a legrosszabb tulajdonos...
    „Az állam a legrosszabb tulajdonos” – ismételgette mantraként számos külföldről megfizetett – fölbérelt – politikus a kilencvenes években. Sokan bedőltek nekik, mert ez a külföldi propagandaközpontban megfogalmazott mondat nagyon hatásos volt. Négy évtizednyi kommunista uralom után jól hangzott.
MTI Hírfelhasználó