Fricz Tamás: Válsághelyzetben az ellenzék
2018. augusztus 15. 21:32

Nem hoztak meglepetést a hétvégi időközi választások eredményei – mondta Fricz Tamás. A politológus az ECHO TV Napi aktuális című műsorában kiemelte: az április 8-i választás óta az összes időközi választáson szinte mindig a Fidesz-KDNP jelöltjei nyertek. Mélyponton van az ellenzéki pártok népszerűsége – tette hozzá.

Nem mernek arra sem vállalkozni, hogy kiálljanak és elindítsák a saját jelöltjüket – fűzte hozzá. Hangsúlyozta: az időközi választások azt mutatják, hogy az ellenzéki pártok feladták az elveiket.
 
Fricz Tamás szerint, ha fölvállaltan ott lenne a logójuk az adott jelölt neve mellett, azzal csak az esélyeiket rontanák.

Válsághelyzetben az ellenzék

Valahol a baloldal lába alól már harminc éve kicsúszott a talaj – emelte ki.

Hozzátette: a Szovjetunió felbomlása óta a baloldal nem tud igazi alternatívát nyújtani. Fricz Tamás szerint nemcsak Magyarországon, de egész Európában válságban van a baloldal.

A teljes beszélgetés ITT tekinthető meg.

 
echotv.hu
Címkék:
  • Jó úton jár a magyar turizmus
    Csütörtökön nyitott meg a negyvenkettedig Utazás Kiállítás a Hungexpo budapesti vásárközpontban. A turisztikai cégek bemutatkozása és szakmai programok mellett színes kavalkáddal, érdekes programokkal és híres fellépőkkel várják az érdeklődőket a hétvégén. A kiállítás külföldi díszvendége Algéria, a hazai pedig Bács-Kiskun megye és Kecskemét.
  • Két civilizációt formálnának eggyé
    Az európai–muszlim közeledés terve már a hetvenes években megfogalmazódott
  • Felminősítette Magyarországot a Fitch Ratings
    Felminősítette Magyarországot a Fitch Ratings, egyebek mellett a magyar külső adósságpozíció gyors javulásával indokolva a lépést.
MTI Hírfelhasználó