Fricz Tamás: Válsághelyzetben az ellenzék
2018. augusztus 15. 21:32

Nem hoztak meglepetést a hétvégi időközi választások eredményei – mondta Fricz Tamás. A politológus az ECHO TV Napi aktuális című műsorában kiemelte: az április 8-i választás óta az összes időközi választáson szinte mindig a Fidesz-KDNP jelöltjei nyertek. Mélyponton van az ellenzéki pártok népszerűsége – tette hozzá.

Nem mernek arra sem vállalkozni, hogy kiálljanak és elindítsák a saját jelöltjüket – fűzte hozzá. Hangsúlyozta: az időközi választások azt mutatják, hogy az ellenzéki pártok feladták az elveiket.
 
Fricz Tamás szerint, ha fölvállaltan ott lenne a logójuk az adott jelölt neve mellett, azzal csak az esélyeiket rontanák.

Válsághelyzetben az ellenzék

Valahol a baloldal lába alól már harminc éve kicsúszott a talaj – emelte ki.

Hozzátette: a Szovjetunió felbomlása óta a baloldal nem tud igazi alternatívát nyújtani. Fricz Tamás szerint nemcsak Magyarországon, de egész Európában válságban van a baloldal.

A teljes beszélgetés ITT tekinthető meg.

 
echotv.hu
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó