Fricz Tamás: Válsághelyzetben az ellenzék
2018. augusztus 15. 21:32

Nem hoztak meglepetést a hétvégi időközi választások eredményei – mondta Fricz Tamás. A politológus az ECHO TV Napi aktuális című műsorában kiemelte: az április 8-i választás óta az összes időközi választáson szinte mindig a Fidesz-KDNP jelöltjei nyertek. Mélyponton van az ellenzéki pártok népszerűsége – tette hozzá.

Nem mernek arra sem vállalkozni, hogy kiálljanak és elindítsák a saját jelöltjüket – fűzte hozzá. Hangsúlyozta: az időközi választások azt mutatják, hogy az ellenzéki pártok feladták az elveiket.
 
Fricz Tamás szerint, ha fölvállaltan ott lenne a logójuk az adott jelölt neve mellett, azzal csak az esélyeiket rontanák.

Válsághelyzetben az ellenzék

Valahol a baloldal lába alól már harminc éve kicsúszott a talaj – emelte ki.

Hozzátette: a Szovjetunió felbomlása óta a baloldal nem tud igazi alternatívát nyújtani. Fricz Tamás szerint nemcsak Magyarországon, de egész Európában válságban van a baloldal.

A teljes beszélgetés ITT tekinthető meg.

 
echotv.hu
Címkék:
  • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
    Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
  • Az állam a legrosszabb tulajdonos...
    „Az állam a legrosszabb tulajdonos” – ismételgette mantraként számos külföldről megfizetett – fölbérelt – politikus a kilencvenes években. Sokan bedőltek nekik, mert ez a külföldi propagandaközpontban megfogalmazott mondat nagyon hatásos volt. Négy évtizednyi kommunista uralom után jól hangzott.
MTI Hírfelhasználó