Halálos késes támadás történt Németországban
2018. augusztus 16. 13:35

Halálos késelés történt a németországi Offenburgban csütörtökön. A tettes egy orvost megölt, és súlyos sérüléseket okozott egy nővérnek.

Csütörtök délelőtt egy férfi egy orvosi rendelőben késsel támadott az orvosra és a nővérre. Az orvos olyan súlyosan megsérült, hogy belehalt a késes támadásba. A nővért is kórházba szállították, életveszélyes sérülésekkel.

Ezután a férfi elmenekült, a rendőrség hatalmas erőkkel vonult a helyszínre, és körülbelül egyórás üldözés után elfogták a támadót. Egyelőre azt nem lehet tudni, hogy ki a késelő, azt sem, hogy milyen nemzetiségű, valamint azt sem, hogy miért követte el ezt a bűncselekményt. A férfi kihallgatása még zajlik – közölte az M1 helyszíni tudósítója.

Beamte der Spurensicherung betreten den Tatort in Offenburg – in der Praxis wurde am Donnerstagmorgen ein Arzt erstochen

Foto: Benedikt Spether / dpa

hirado.hu - M1
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó