Párttá alakul a Migration Aid, hogy ne fizessen adót
2018. augusztus 17. 12:16

A Soros György által támogatott Migration Aid saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy párttá alakul, indoklásukban kitértek rá, hogy szeretnék elkerülni, hogy a bevándorlási különadóról szóló törvény értelmében adózniuk kelljen.

Ahogy fogalmaztak: „A bevándorlási különadóról szóló törvény értelmében nem lehet az adó alanya párt vagy pártalapítvány. Ezért Siewert András és a Migration Aid több önkéntese 2018. augusztus 20-án bejelentik az Éjjeli Őrség nevű politikai párt megalapítását.”

Szerintük „elképesztő, de 2018-ban egy EU-s országban pártot kell alapítani ahhoz, ha civilek emberségből segíteni akarnak rászoruló menekült embertársaikon. Ha pedig már úgy alakult, hogy ez maradt az utolsó jogi opció a segítésre, kiterjesztjük a tevékenységeinket és más területeken is felvesszük a kesztyűt a kormány által terjesztett sötétséggel szemben. Reméljük, a támogatónként te is megértéssel fogadod ezt a lépést” – fogalmaztak írásukban.

Egyúttal arra kérték a posztot olvasókat, hogy még a törvény hatálybalépése előtt, azaz augusztus 25-ig támogassák a Soros Györgyhöz köthető szervezetet.

Facebook
Címkék:
  • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
    Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
  • Az állam a legrosszabb tulajdonos...
    „Az állam a legrosszabb tulajdonos” – ismételgette mantraként számos külföldről megfizetett – fölbérelt – politikus a kilencvenes években. Sokan bedőltek nekik, mert ez a külföldi propagandaközpontban megfogalmazott mondat nagyon hatásos volt. Négy évtizednyi kommunista uralom után jól hangzott.
MTI Hírfelhasználó