Párttá alakul a Migration Aid, hogy ne fizessen adót
2018. augusztus 17. 12:16

A Soros György által támogatott Migration Aid saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy párttá alakul, indoklásukban kitértek rá, hogy szeretnék elkerülni, hogy a bevándorlási különadóról szóló törvény értelmében adózniuk kelljen.

Ahogy fogalmaztak: „A bevándorlási különadóról szóló törvény értelmében nem lehet az adó alanya párt vagy pártalapítvány. Ezért Siewert András és a Migration Aid több önkéntese 2018. augusztus 20-án bejelentik az Éjjeli Őrség nevű politikai párt megalapítását.”

Szerintük „elképesztő, de 2018-ban egy EU-s országban pártot kell alapítani ahhoz, ha civilek emberségből segíteni akarnak rászoruló menekült embertársaikon. Ha pedig már úgy alakult, hogy ez maradt az utolsó jogi opció a segítésre, kiterjesztjük a tevékenységeinket és más területeken is felvesszük a kesztyűt a kormány által terjesztett sötétséggel szemben. Reméljük, a támogatónként te is megértéssel fogadod ezt a lépést” – fogalmaztak írásukban.

Egyúttal arra kérték a posztot olvasókat, hogy még a törvény hatálybalépése előtt, azaz augusztus 25-ig támogassák a Soros Györgyhöz köthető szervezetet.

Facebook
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó