Heller: Bigott kommunista nem vagyok, nem is voltam
2018. augusztus 17. 15:05

 

Kovács Zoltán öreg, bigott kommunistának nevezte Heller Ágnest. A filozófus az ATV-nek reagált a kormányszóvivő szavaira.

„Heller Ágnes csak egy öreg, bigott kommunista.”

Ahogy arról a minap az atv.hu is beszámolt, szó szerint ezt írta Kovács Zoltán kormányszóvivő a Twitter-oldalán. A bejegyzéssel arra reagált, hogy a filozófus egy interjúban azt nyilatkozta: Orbán Viktor egy zsarnok, mert Magyarországon csak az történhet, amit ő akar, és amire vágyik.

Heller Ágnes most az ATV Híradójának nyilatkozott az ügyről.

„Öreg vagyok. Bigott kommunista nem vagyok, nem is voltam” – fogalmazott a filozófus, majd hozzátette, a „Fidesz-uraknak” három szitokszó áll a rendelkezésére: a kommunista, a Soros-bérenc és a buzi. „Ezt választotta ki a három lehetőség közül. Szerintem a Soros-ügynök jobb választás lett volna, Magyarországon mindenki tudja, hogy ellensége voltam a Kádár-rendszernek” – mondta Heller az ATV-nek, aki szerint ha valaki szitkozódva felel az érvekre, annak soha nincs igaza.

Heller: Öreg vagyok. Bigott kommunista nem vagyok, nem is voltam

Heller: Öreg vagyok. Bigott kommunista nem vagyok, nem is voltam

 

atv.hu
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó