Rendkívüli érdeklődés az állami rendezvényeken
2018. augusztus 20. 15:50

Rendkívüli érdeklődés mellett zajlanak az augusztus 20-i állami rendezvények – tájékoztatta a Kormányszóvivői Iroda hétfőn az MTI-t.

Közleményükben azt írták: jó hangulatban, nagy érdeklődés mellett zajlanak az „Isten éltessen, Magyarország!” szlogennel megrendezett állami rendezvények. Megteltek a rakpartok érdeklődőkkel a Duna Országház előtti szakaszán a vízi és légi parádé idejére. Az elmúlt napokban több tízezren látogattak ki az idén – a hosszú hétvégére való tekintettel – háromnaposra tervezett rendezvényekre. A programok késő estig tartanak,

Az Országház 12 és este 7 óra között várja az érdeklődőket. Este 6 órától a Petőfi Rádió jóvoltából kívánságlánc indul a Duna mindkét szakaszán.

A programra látogatók a budai alsó rakparton, a Clark Ádám tér és a Döbrentei tér között végigsétálhatnak a Magyar Ízek Utcáján is, ahol az érdeklődők a Kárpát-medence jellegzetes ételei mellett megkóstolhatják Magyarország tortáját, Magyarország cukormentes tortáját, valamint a Szent István-napi kenyérverseny győztes cipóit is. A koncertekkel színesített Magyar Ízek Utcája éjfélig várja a látogatókat – áll a közleményben.

MTI
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó