Rendkívüli érdeklődés az állami rendezvényeken
2018. augusztus 20. 15:50

Rendkívüli érdeklődés mellett zajlanak az augusztus 20-i állami rendezvények – tájékoztatta a Kormányszóvivői Iroda hétfőn az MTI-t.

Közleményükben azt írták: jó hangulatban, nagy érdeklődés mellett zajlanak az „Isten éltessen, Magyarország!” szlogennel megrendezett állami rendezvények. Megteltek a rakpartok érdeklődőkkel a Duna Országház előtti szakaszán a vízi és légi parádé idejére. Az elmúlt napokban több tízezren látogattak ki az idén – a hosszú hétvégére való tekintettel – háromnaposra tervezett rendezvényekre. A programok késő estig tartanak,

Az Országház 12 és este 7 óra között várja az érdeklődőket. Este 6 órától a Petőfi Rádió jóvoltából kívánságlánc indul a Duna mindkét szakaszán.

A programra látogatók a budai alsó rakparton, a Clark Ádám tér és a Döbrentei tér között végigsétálhatnak a Magyar Ízek Utcáján is, ahol az érdeklődők a Kárpát-medence jellegzetes ételei mellett megkóstolhatják Magyarország tortáját, Magyarország cukormentes tortáját, valamint a Szent István-napi kenyérverseny győztes cipóit is. A koncertekkel színesített Magyar Ízek Utcája éjfélig várja a látogatókat – áll a közleményben.

MTI
Címkék:
 • Egyértelművé vált a hazaárulás
  Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
 • Mérgezett díszek a fenyőfán
  A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
 • 180 walesi bárd
  Írók a szolidaritásért című kiáltványban állnak ki magyar írók a holnapi tüntetés résztvevői mellett. Többek között Kepes András, Saly Noémi, Nyáry Krisztián, Závada Pál, Radnóti Sándor, Kálmán C. György, Kornis Mihály, Parti Nagy Lajos és még sokan mások aláírták azt a szolidaritási fogalmazványt, amely a Rabszolga-törvény miatt kiszolgáltatottá vált emberek, valamint az esélyegyenlőség sárba tiprása miatt bajba jutott honfitársaink melletti kiállást fogalmazza meg.
 • Meg akarják büntetni Magyarországot
  Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP) képviselő szerint a bevándorláspártiak meg akarják büntetni Magyarországot, mert nem akar befogadni migránsokat, Soros György szervezeteit viszont minél jobb anyagi körülmények közé segítenék.
 • Ki fogunk tartani
  Nem akarjuk és nem fogjuk menedzselni a saját nemzeti, vallási és kulturális identitásunk meggyilkolását.
MTI Hírfelhasználó