Magyar cég 3D-s alkalmazására figyelt fel az Apple
2018. szeptember 21. 20:53

A Shapr3D Zrt. részesült a Magyar Innovációs Szövetség Startup Innovációs Díjában a Shapr3D tervező alkalmazás kidolgozásáért. A magyar cég által fejlesztett 3D tervező és modellező alkalmazás az egyetlen és első 3D modellező, amelyet kifejezetten a legújabb generációs Apple tabletre, az iPad Pro-ra terveztek és optimalizálták.

A terméket jelenleg a világ csaknem 180 országában használják. Köztük olyan nagy cégek alkalmazzák a munkájukhoz, mint a Jaguar Land Rover, a Pixar, a Bose vagy épp az Apple. De ezenkívül építészek, dizájnerek, mérnökök, az autóipar, valamint egy nagy repülőgép-tervező cég is használja az alkalmazást.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy az adott személy 3D-ben tervezzen meg egy tetszőleges modellt a lehető legegyszerűbb módon. A tapasztalatok szerint a profi tervezők percek alatt otthon vannak az új szoftverben, de kezdők számára is néhány óra tanulás után sikeressé válik a komplexebb formák kidolgozása – jegyezte meg Csanádi István, a startup vezérigazgatója és alapítója.

hirado.hu
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
 • „Tudományos” látásmód
  Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
 • Fenyegetőzött az EU-biztos
  Szijjártó Péter és Soros György emberének csatáját hozta a Budapest Folyamat isztambuli tárgyalása - mondta el Menczer Tamás külügyi államtitkár szerdán Isztambulban, a Budapest Folyamat 6. miniszteri ülésének szünetében az MTI kérdésére válaszolva.
 • Jelentősen bővülnek a családok lehetőségei
  Kedvező esetben akár 35 millió forinttal is számolhatnak otthonteremtéshez a fiatal családok a jú­lius 1-jétől életbe lépő családvédelmi akcióterv újabb bőkezű támogatásaival.
 • A kormány cáfol, Brüsszel tovább tajtékzik
  A magyar kormány be tudja bizonyítani, hogy készülnek azok a tervek, amelyeket az Európai Bizottság tagad - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár újságíróknak kedden Budapesten.
MTI Hírfelhasználó