Frank Füredi: Magyarország fontos ország lett
2018. szeptember 22. 13:03

A politikai helyzetet nem lehet egyelőre teljesen tisztán látni – magyarázta Frank Füredi az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. Az író, szociológus elmondta, Magyarországról mindig úgy beszélnek mintha más világ lenne, most azonban vannak pozitív hatásai, hazánk fontos ország lett.

A liberalizmusnak hosszabb távon az lett a következménye, hogy nem születnek gyerekek, gazdasági válság, tehát az sem egy jó politika – mondta Velkovics Vilmos. A műsorvezető azt kérdezte, milyen megoldás várható.

Szerintem a következő 2-3 évben nagyon nagy problémák lesznek. Sok minden múlik az EP-választás kimenetelén, a pártok, akik hisznek a szuverenitásban és az igazi szabadságban, lehet előrébb fognak törni egy kicsit, de nem biztos. A politikai helyzetet nem lehet egyelőre teljesen tisztán látni – magyarázta Frank Füredi.

A következő 2-3 év nagyon komplikált lesz, ezt bizonyítja az is, mi történt Salzburgban, ahol meggyalázták az angol miniszterelnököt. De, amikor a magyarokról beszélnek, akkor is egy egész más nyelvet használnak. Mintha Magyarország egy más világ lenne. Azonban vannak ennek pozitív hatásai, Magyarország fontos ország lett.

A teljes beszélgetést IDE kattintva érhetik el!

echotv.hu
Címkék:
  • Két majom
    Az érdekes, hogy mindketten beleszóltak, mit beleszóltak, próbáltak beleavatkozni a magyar belpolitikába.
  • Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen
    Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.
MTI Hírfelhasználó