Több határsértőt tartóztattak fel a rendőrök hétfőn
2018. szeptember 24. 12:44

Hajnalban összesen nyolc migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére – közölte hétfőn a rendőrség honlapja. A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2018. szeptember 24-én 4 óra 25 perckor Hercegszántó közigazgatási területén három külföldit tartóztattak fel, akik iráni állampolgárnak vallották magukat. Szinte ezzel egy időben, hajnali 4 óra 30 perckor Tompa közigazgatási területén egyenruhások újabb öt külföldit tartóztattak fel, ők macedón állampolgárnak vallották magukat.

Mivel a beszámoló szerint a migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

MTI
Címkék:
  • Videó mint politikai csapásmérés
    Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
  • Elszállt egy hajó a szélben
    Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
MTI Hírfelhasználó