Udo Bullmann persze nagyon kiborult
2018. szeptember 25. 00:23

A Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége (S & D) EP-képviselőcsoportjának elnöke, Udo Bullmann elítélte a szerinte Magyarországon a Fidesz ellenfelei ellen irányuló támadásokat.

Udo Bullmann kijelentette: megdöbbentette, hogy – ahogy fogalmazott – az Orbán Viktorhoz és a Fideszhez lojális „szélsőjobboldali aktivisták csoportja” egy Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselőt ábrázoló bábut akasztott fel Budapesten a kommunista párt egykori székhelye közelében.

„Szégyenletes”, „gusztustalan”: kiborultak az európai szocialisták az Ujhelyi-bábu felakasztásán

Bullmann „gusztustalannak” és „szégyenletesnek” nevezte a fenti történéseket, amely szerint rávilágít Fidesz magyar ellenzékkel szembeni „agresszív politikájára”, amit megvetendő válasznak nevezett az Európai Parlament Sargentini-jelentésről szóló határozatára. Bullmann felszólította a Fideszt, hogy egyértelműen ítélje el a fentiekhez hasonló cselekedeteket.

„Szégyenletes”, „gusztustalan”: kiborultak az európai szocialisták az Ujhelyi-bábu felakasztásán

atv.hu
Címkék:
  • Antall József és Sargentini
    Amikor nagy a zűrzavar, a cosmos helyett chaos van, amikor a szervezetlen rotyogás uralkodik, nem árt, ha fogódzót keresünk.
  • Szögi Lajos-emléknap
    Nem szép a történet, és nem lehet neki semmilyen fölemelő jelleget adni, nem mutatható fel körülötte jövőbemutató érték.
MTI Hírfelhasználó