Az ukrán diplomácia ütni próbálja Magyarországot
2018. szeptember 25. 11:56

Tóth Norbert nemzetközi jogász szerint Ukrajna az EU-s eljárást kihasználva támadja hazánkat, a brüsszeli magyar-ellenes hangulatot lovagolja meg a kettős állampolgárokról kiszivárogtatott listával.

Az egyik ukrán nacionalista hírportál a múlt héten szivárogtatta ki azt az adatbázist, amelyben olyan kárpátaljaiak szerepeltek, akik az ukrán törvények szerint a második, azaz a magyar állampolgárság megszerzésével törvény-sértést követtek el.

Tóth Norbert nemzetközi jogász a következőket mondta a hírrel kapcsolatban a Hír TV Magyarország élőben című műsorában: „Az, hogy éppen most jött elő Ukrajna ezzel a helyzettel, szerintem azzal van összefüggésben, hogy az EU-ban Magyarországot a 7. cikkely szerinti eljárással revolverezik, ezt kedvező helyzetnek tekinti az ukrán diplomácia és próbálja ütni Magyarországot.

Nem szerencsés ez egyébként, mert ez a két ország nagyon sokáig egymás mellett fog létezni, tehát jószomszédi viszonyra kell, hogy törekedjenek egymással” – hangsúlyozta a nemzetközi jogász.

A teljes adás tartalma IDE kattintva érhető el.

echotv.hu
Címkék:
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
 • „Tudományos” látásmód
  Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
 • Még botrányosabb a svéd miniszter nyilatkozata
  Megírtuk, hogy bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert a családvédelmi akcióterv kapcsán tett kijelentései miatt Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára. Most kiderült, még súlyosabb az eset.
 • A kormány küldetése, hogy mindent megtegyen a magyar nemzet fennmaradásáért
  A magyar kormány küldetése, hogy minden támogatást megadjon a nők anyává válásához, hiszen az anyaság a nőiesség része és az Isten alkotta természet rendje. Aki szerint mindez probléma, az beteg - mondta Semjén Zsolt.
 • Somoskőújfalun feltámadás lett a trianoni gyászból
  A hazatérés napjára, a Csehszlovákiától történt visszacsatolás 95. évfordulójára emlékeztek vasárnap Somoskőújfalun. Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Nógrád megyei falu díszpolgára az ünnepségen úgy fogalmazott: Somoskőújfalun feltámadás lett a trianoni gyászból.
MTI Hírfelhasználó