Az ukrán diplomácia ütni próbálja Magyarországot
2018. szeptember 25. 11:56

Tóth Norbert nemzetközi jogász szerint Ukrajna az EU-s eljárást kihasználva támadja hazánkat, a brüsszeli magyar-ellenes hangulatot lovagolja meg a kettős állampolgárokról kiszivárogtatott listával.

Az egyik ukrán nacionalista hírportál a múlt héten szivárogtatta ki azt az adatbázist, amelyben olyan kárpátaljaiak szerepeltek, akik az ukrán törvények szerint a második, azaz a magyar állampolgárság megszerzésével törvény-sértést követtek el.

Tóth Norbert nemzetközi jogász a következőket mondta a hírrel kapcsolatban a Hír TV Magyarország élőben című műsorában: „Az, hogy éppen most jött elő Ukrajna ezzel a helyzettel, szerintem azzal van összefüggésben, hogy az EU-ban Magyarországot a 7. cikkely szerinti eljárással revolverezik, ezt kedvező helyzetnek tekinti az ukrán diplomácia és próbálja ütni Magyarországot.

Nem szerencsés ez egyébként, mert ez a két ország nagyon sokáig egymás mellett fog létezni, tehát jószomszédi viszonyra kell, hogy törekedjenek egymással” – hangsúlyozta a nemzetközi jogász.

A teljes adás tartalma IDE kattintva érhető el.

echotv.hu
Címkék:
  • Két majom
    Az érdekes, hogy mindketten beleszóltak, mit beleszóltak, próbáltak beleavatkozni a magyar belpolitikába.
  • Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen
    Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.
MTI Hírfelhasználó