NB I - Sima győzelemmel folytatódott a Paks jó sorozata
2018. október 6. 20:09
A Paks magabiztos játékkal 4-1-re nyert szombaton a vendég Kisvárda ellen a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójában.     
 
A hazai csapat sorozatban hetedik bajnoki mérkőzésén maradt veretlen, ezek közül négyen mind a három pontot begyűjtötte.
 
OTP Bank Liga, 10. forduló:
Paksi FC-Kisvárda Master Good 4-1 (3-1)

Paks, 800 néző, v: Radványi
gólszerzők: Hahn (15.), Remili (18.), Gévay (42., 92.), illetve Horváth Z. (30.)
sárga lap: Egerszegi (38.), illetve Gosztonyi (71.), Anderson (84.), Ene (89.)

Paksi FC: Nagy G. - Kulcsár D., Gévay, Fejes, Báló - Kecskés - Haraszti (Horváth P., 89.), Bertus, Egerszegi, Remili (Bartha, 84.) - Hahn (Simon A., 77.)

Kisvárda Master Good: Felipe - Melnik, Ene, Vári, Anderson - Lucas (Sassá, 68.), Protic - Gosztonyi (Minca, 80.), Misic, Ilic (Karaszjuk, 61.) - Horváth Z.

Aktívan kezdett a Paks, de csak negyedóra elteltével alakított ki nagy helyzeteket, akkor viszont többet is, és három percen belül két gólt szerzett. Ezután visszább húzódott a saját térfelére, átengedte a területet a vendégeknek, akik szögletet követő fejessel szépítettek. A félidő hajrájára ismét eljutott a kisvárdai kapuig a hazai együttes, és szabadrúgás után szintén fejessel növelte előnyét. Mivel a paksiak második találatát is szöglet előzte meg, a négyből három gól rögzített helyzetből esett.
 
A második félidőben a Kisvárda nem találta a fogást ellenfelén, így nem volt komoly esélye, hogy felzárkózzon. A hazaiak továbbra is stabilan, szervezetten futballoztak, jól védekeztek, és több szép akciót vezettek. A ráadásban megint egy szögletből még egy gólt szereztek, így összességében kontroll alatt tartva a mérkőzést jó játékkal magabiztosan győztek.
MTI
Címkék:
  • Polgárverés – 12 éve
    Azt sem sikerült kideríteni, hogy a brüsszeli bürokrácia miért hunyta be a szemét, amikor látta, hogy európai uniós polgárokat vernek véresre.
  • Antall József és Sargentini
    Amikor nagy a zűrzavar, a cosmos helyett chaos van, amikor a szervezetlen rotyogás uralkodik, nem árt, ha fogódzót keresünk.
MTI Hírfelhasználó