Tarlós Istvánnak nincs reális kihívója
2018. október 11. 14:17

Tarlós István a korábban rendbe tette a főváros költségvetését és kihúzta Budapestet az adósságcsapdából – mondta Simon János politológus az ECHO TV Napi aktuális című műsorában, annak kapcsán, hogy kiderült, a főpolgármester a soron következő önkormányzati választásokon ismét megméretteti magát.

Az egyetemi tanár elmondta, hogy Tarlós István egy szakember, akinek pártok fölötti produktuma van, éppen ezért, aki nem Fidesz-barát, az is szavazhat a főpolgármesterre – ahogyan azt a közvélemény-kutatási adatok is alátámasztják.

Simon János szerint a főpolgármester távol áll mindenféle korrupciótól, sőt, azt a környezetében sem tűri el.

Velkovics Vilmos kérdésére a politológus arról is beszélt, hogy Tarlós István komolyan számításba veszi a civileket – bár ezt keveset hangsúlyozzák. A főpolgármester ugyanis nem pusztán konzultál ilyen szervezetekkel, de civil mozgalmak képviselőivel is tárgyal, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA tekinthető meg.

echotv.hu
Címkék:
  • Antall József és Sargentini
    Amikor nagy a zűrzavar, a cosmos helyett chaos van, amikor a szervezetlen rotyogás uralkodik, nem árt, ha fogódzót keresünk.
  • Szögi Lajos-emléknap
    Nem szép a történet, és nem lehet neki semmilyen fölemelő jelleget adni, nem mutatható fel körülötte jövőbemutató érték.
MTI Hírfelhasználó