Több fegyveres támadót lelőttek Brazíliában egy túszejtő akció során
2018. október 15. 12:43

Az öt álarcos fegyveres két órán keresztül huszonöt embert tartott fogva. A túszejtőket végül menekülés közben lőtte le a rendőrség. Élő pajzsként használták egy brazíliai lottózó vendégeit fegyveres támadók egy drámai túszejtő akcióban, amely végül – a foglyok lélekjelenlétének köszönhetően – a rablók likvidálásával ért véget.

Hétfői hírügynökségi beszámolók szerint öt álarcos fegyveres rohant meg múlt szombaton egy lottózót az Amazonas partján fekvő, észak-brazíliai Manausban. A rendőrség közlése szerint két órán keresztül fogva tartották a helyiségben tartózkodó huszonöt embert: több vásárlót, illetve a lottózó alkalmazottait.

MTI
Címkék:
 • Hamis zászlók
  A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
 • „Tudományos” látásmód
  Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
 • Még botrányosabb a svéd miniszter nyilatkozata
  Megírtuk, hogy bocsánatkérésre szólította fel a svéd szociális minisztert a családvédelmi akcióterv kapcsán tett kijelentései miatt Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára. Most kiderült, még súlyosabb az eset.
 • A kormány küldetése, hogy mindent megtegyen a magyar nemzet fennmaradásáért
  A magyar kormány küldetése, hogy minden támogatást megadjon a nők anyává válásához, hiszen az anyaság a nőiesség része és az Isten alkotta természet rendje. Aki szerint mindez probléma, az beteg - mondta Semjén Zsolt.
 • Somoskőújfalun feltámadás lett a trianoni gyászból
  A hazatérés napjára, a Csehszlovákiától történt visszacsatolás 95. évfordulójára emlékeztek vasárnap Somoskőújfalun. Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Nógrád megyei falu díszpolgára az ünnepségen úgy fogalmazott: Somoskőújfalun feltámadás lett a trianoni gyászból.
MTI Hírfelhasználó