Több fegyveres támadót lelőttek Brazíliában egy túszejtő akció során
2018. október 15. 12:43

Az öt álarcos fegyveres két órán keresztül huszonöt embert tartott fogva. A túszejtőket végül menekülés közben lőtte le a rendőrség. Élő pajzsként használták egy brazíliai lottózó vendégeit fegyveres támadók egy drámai túszejtő akcióban, amely végül – a foglyok lélekjelenlétének köszönhetően – a rablók likvidálásával ért véget.

Hétfői hírügynökségi beszámolók szerint öt álarcos fegyveres rohant meg múlt szombaton egy lottózót az Amazonas partján fekvő, észak-brazíliai Manausban. A rendőrség közlése szerint két órán keresztül fogva tartották a helyiségben tartózkodó huszonöt embert: több vásárlót, illetve a lottózó alkalmazottait.

MTI
Címkék:
  • Videó mint politikai csapásmérés
    Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
  • Elszállt egy hajó a szélben
    Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
MTI Hírfelhasználó