Totálkárosra törte a sofőrszolgálatos a kocsit
2018. október 15. 13:21

Hiába szólt rá a bérsofőrre az utas, az mégsem lassított, azt mondta a kocsi tulajdonosának, hogy ne aggódjon, tapasztalt vezető, versenyen is indult már. Alkoholt fogyasztott a barátaival együtt, ezért inkább nem ült autóba, hanem a sofőrszolgálatot hívta egy férfi. Egy autómentő cég Facebook-oldalán megosztott történet szerint a hívásra egy húsz év körüli nő érkezett, aki meglehetősen gyors tempót diktálva vezetett.

A Skoda Octavia tulajdonosa rá is szól, hogy lassítani kellene, de ő azzal érvelt, hogy autóversenyzőként is indult már, úgyhogy tudja, mit csinál. A bérsofőr végül a Hűvösvölgyi úton, a bejegyzés szerint százas tempóval, telibe kapott egy járdaszigetet és totálkárosra törte a kocsit. A képeken is látszik, hogy a légzsákok kinyíltak, a futómű kiszakadt. Az Origo beszámolójából nem derül ki, vannak-e sérültjei a balesetnek, de a poszt írója úgy fogalmaz, nagy a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy ki fogja fizetni a kárt.

Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó