Totálkárosra törte a sofőrszolgálatos a kocsit
2018. október 15. 13:21

Hiába szólt rá a bérsofőrre az utas, az mégsem lassított, azt mondta a kocsi tulajdonosának, hogy ne aggódjon, tapasztalt vezető, versenyen is indult már. Alkoholt fogyasztott a barátaival együtt, ezért inkább nem ült autóba, hanem a sofőrszolgálatot hívta egy férfi. Egy autómentő cég Facebook-oldalán megosztott történet szerint a hívásra egy húsz év körüli nő érkezett, aki meglehetősen gyors tempót diktálva vezetett.

A Skoda Octavia tulajdonosa rá is szól, hogy lassítani kellene, de ő azzal érvelt, hogy autóversenyzőként is indult már, úgyhogy tudja, mit csinál. A bérsofőr végül a Hűvösvölgyi úton, a bejegyzés szerint százas tempóval, telibe kapott egy járdaszigetet és totálkárosra törte a kocsit. A képeken is látszik, hogy a légzsákok kinyíltak, a futómű kiszakadt. Az Origo beszámolójából nem derül ki, vannak-e sérültjei a balesetnek, de a poszt írója úgy fogalmaz, nagy a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy ki fogja fizetni a kárt.

Címkék:
 • A Szent Péter-i Európa védelme
  Belülről akarják felrobbantani – vagy talán inkább szétmállasztani – a szellemi birodalmat, hosszú ideje, ám most egyfajta végkifejlet látszik közeledni.
 • Orbánt támadja egy lenini hasznos idióta
  Most a populista jelző – nem is címkéjével, hanem – bunkójával ütik le azokat, akik másként gondolkoznak, mint a Központ.
 • Novák: Párizs a média félretájékoztatásának az áldozata
  Önkéntesen döntöttünk arról, hogy az európai parlamenti választásokig hátralévő időszakban felfüggesztjük a kapcsolatainkat az Európai Néppárttal, és megvárjuk, milyen irányt vesz az a folyamat, amely egy támadássorozatot jelentett Magyarország ellen - jelentette ki az MTI-nek csütörtökön Párizsban Novák Katalin, a Fidesz külügyekért felelős alelnöke.
 • Politológus: az Európai Néppárt veszít erejéből
 • Formálódik a magyar 5G stratégia
  Az 5G napjaink egyik legnagyobb hatású technológiai újdonsága, amely az állampolgárok és a vállalkozások mindennapi életét alapjaiban megváltoztató innovatív termékek, szolgáltatások és üzleti modellek elterjedését teszi lehetővé. Kiemelt cél a piacképes üzleti modellek és technológiai megoldások kidolgozására alkalmas, világszínvonalú kutatás-fejlesztési és innovációs környezetek és tesztrendszerek létrehozása is.
MTI Hírfelhasználó