„Etikai bizottság” termékcsaládot hozna létre Ungár
2018. október 15. 15:50

Közösségi oldalon kért elnézést Ungár Péter azért, ami az elmúlt hónapokban az LMP-ben zajlik: a politikus több kritikus hangvételű posztot is megosztott pártjával kapcsolatban – az egyik ilyenben azt írja, hogy a pártban zajló belső vizsgálatok és konfliktusok miatt az LMP-ből mostanra a párt etikai bizottságát ismerik a legtöbben; Ungár szerint ezért etikai bizottság néven, kocsmát, szotyit és zenekart is létre kellene hozniuk.

„Mivel most már egyértelmű, hogy az én pártomból jelenleg az etikai bizottság rendelkezik a legnagyobb brandértékkel, arra jutottam, hogy kár lenne veszni hagyni ezt az üzleti lehetőséget” – így elmélkedett Ungár Péter saját közösségi oldalán arról, hogyan lehetne előnyt kovácsolni az elmúlt hónapok belső viszályaiból az LMP-ben. A politikus úgy döntött, hogy létrehozza az „etikai bizottság” termékcsaládot.

„Az első lépés az etikai bizottság nevű kocsma lesz, de tervben van szotyi és death metal zenekar is etikai bizottság néven” – fogalmazott Ungár Péter.A bejegyzés hátterében az áll, hogy az LMP nemrég Ungár ellen is etikai eljárást indított. A párt a választások után vizsgálatok sorát kezdeményezte tagjai ellen. Emiatt április óta eluralkodott a belső válság. A pártot korábbi társelnöke és miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett éppen az ellene indult etikai eljárások és a saját bevallása szerint öngyilkos folyamatok miatt hagyta ott. „Ami itt történt, ezek a perek, ez az etikai bizottságos történet, igen, erre gondoltam konkrétan, nem véletlenül volt országos szintű felháborodás, mert hát azért ilyet nem sok párt csinál” – mondta az országgyűlési képviselő.

hirado.hu
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó