„Etikai bizottság” termékcsaládot hozna létre Ungár
2018. október 15. 15:50

Közösségi oldalon kért elnézést Ungár Péter azért, ami az elmúlt hónapokban az LMP-ben zajlik: a politikus több kritikus hangvételű posztot is megosztott pártjával kapcsolatban – az egyik ilyenben azt írja, hogy a pártban zajló belső vizsgálatok és konfliktusok miatt az LMP-ből mostanra a párt etikai bizottságát ismerik a legtöbben; Ungár szerint ezért etikai bizottság néven, kocsmát, szotyit és zenekart is létre kellene hozniuk.

„Mivel most már egyértelmű, hogy az én pártomból jelenleg az etikai bizottság rendelkezik a legnagyobb brandértékkel, arra jutottam, hogy kár lenne veszni hagyni ezt az üzleti lehetőséget” – így elmélkedett Ungár Péter saját közösségi oldalán arról, hogyan lehetne előnyt kovácsolni az elmúlt hónapok belső viszályaiból az LMP-ben. A politikus úgy döntött, hogy létrehozza az „etikai bizottság” termékcsaládot.

„Az első lépés az etikai bizottság nevű kocsma lesz, de tervben van szotyi és death metal zenekar is etikai bizottság néven” – fogalmazott Ungár Péter.A bejegyzés hátterében az áll, hogy az LMP nemrég Ungár ellen is etikai eljárást indított. A párt a választások után vizsgálatok sorát kezdeményezte tagjai ellen. Emiatt április óta eluralkodott a belső válság. A pártot korábbi társelnöke és miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett éppen az ellene indult etikai eljárások és a saját bevallása szerint öngyilkos folyamatok miatt hagyta ott. „Ami itt történt, ezek a perek, ez az etikai bizottságos történet, igen, erre gondoltam konkrétan, nem véletlenül volt országos szintű felháborodás, mert hát azért ilyet nem sok párt csinál” – mondta az országgyűlési képviselő.

hirado.hu
Címkék:
  • Egyértelművé vált a hazaárulás
    Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
  • Mérgezett díszek a fenyőfán
    A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
MTI Hírfelhasználó