Megint összeverekedtek a migránsok a bosnyák-horvát határon
2018. november 3. 18:15

Ismét összeverekedtek a bosnyák-horvát határon feltorlódott migránsok. Pénteken egy illegális bevándorló szó szerint úgy fogalmazott: Horvátország nagyon nagy problémákra készülhet, ha nem engedik őket tovább. Kijelentésével valószínűleg egy újabb határostromra célozhatott.

A verekedés a bosnyák oldalon tört ki. Úgy tudni, két iráni csoport tagjai vesztek össze, nagyjából húsz fő, akik közül négyen is megsérültek. Késsel és vasrúddal estek egymásnak. A sérülteket a közeli kórházba vitték ellátásra.

A verekedés főkolomposait elszállította a rendőrség. Megerősített számban továbbra is a helyszínen tartózkodnak a rendvédelmi hatóságok.

Feszült a helyzet a migránsok között, mert Poljenál egy „zsákutcába” kerültek. Nincs egyezség köztük, merre tovább folytassák az utat. Némelyek már embercsempészekkel is felvették a kapcsolatot.

hirado.hu - MTI
Címkék:
 • A Szent Péter-i Európa védelme
  Belülről akarják felrobbantani – vagy talán inkább szétmállasztani – a szellemi birodalmat, hosszú ideje, ám most egyfajta végkifejlet látszik közeledni.
 • Orbánt támadja egy lenini hasznos idióta
  Most a populista jelző – nem is címkéjével, hanem – bunkójával ütik le azokat, akik másként gondolkoznak, mint a Központ.
 • Konferencia - a nagy nemzetek mellett nagy gondolatokra is szükség van
  Minden idők legfontosabb kihívásának nevezte a migrációt, valamint az ezzel összefüggő, a helyi és regionális identitás vonatkozásában tapasztalt problémákat a Miniszterelnökség uniós ügyekért felelős államtitkára vasárnap, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáján.
 • Orbán: Magyarországon az történik, amit a magyarok akarnak
  Arra kéri a magyar embereket Orbán Viktor miniszterelnök, hogy ha szeretik a hazájukat, ha ki akarnak állni a hazájuk érdeke mellett, vegyenek részt a május 26-i európai parlamenti (EP) választáson. "Mutassuk meg Brüsszelnek, álljunk ki Magyarország mellett" - fogalmazott a kormányfő a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
 • Semjén: az állam és az egyház együttműködése a járható út
  Nem tudok elképzelni jobb "befektetést" a költségvetési pénzeknek, mint az egyházi intézményekbe történő invesztíció - jelentette ki Semjén Zsolt vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tisztabereken vasárnap.
MTI Hírfelhasználó