Megint összeverekedtek a migránsok a bosnyák-horvát határon
2018. november 3. 18:15

Ismét összeverekedtek a bosnyák-horvát határon feltorlódott migránsok. Pénteken egy illegális bevándorló szó szerint úgy fogalmazott: Horvátország nagyon nagy problémákra készülhet, ha nem engedik őket tovább. Kijelentésével valószínűleg egy újabb határostromra célozhatott.

A verekedés a bosnyák oldalon tört ki. Úgy tudni, két iráni csoport tagjai vesztek össze, nagyjából húsz fő, akik közül négyen is megsérültek. Késsel és vasrúddal estek egymásnak. A sérülteket a közeli kórházba vitték ellátásra.

A verekedés főkolomposait elszállította a rendőrség. Megerősített számban továbbra is a helyszínen tartózkodnak a rendvédelmi hatóságok.

Feszült a helyzet a migránsok között, mert Poljenál egy „zsákutcába” kerültek. Nincs egyezség köztük, merre tovább folytassák az utat. Némelyek már embercsempészekkel is felvették a kapcsolatot.

hirado.hu - MTI
Címkék:
 • Vakulástól látásig
  Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
 • Rágalmazás mint politikai művelet
  Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
 • Migránskártyák: Szervezett politikai akció zajlik
  A migránsoknak osztogatott anonim bankkártyák egy újabb olyan eszközt jelentenek, amelynek valódi célja, hogy meggyorsítsa az emberek beszállítását az Európai Unióba – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című adásában.
 • Morzsabál
  Ez most ugye egy félreértés?- kérdezte Mesterházy Attila, az MSZP egykori elnöke (és jelenleg is erős embere) Karácsony Gergelytől, akinek pártja, a Párbeszéd, a legfrissebb adatokat nézve, ott lohol a Kétfarkú Kutya egyszerre mindkét farka nyomában.
 • Ki lövi magát lábon?
  Hónapok óta nemzetközi és hazai háború dúl a budapesti Soros-egyetem körül. Sok az indulat, kevés a tény. Mi a cél? Magyarország rossz hírének keltése vagy az egyetem megmentése? A nagy CEU-rejtély nyomába eredtünk.
MTI Hírfelhasználó