Szerdán nyílik újra az Otthon Melege program
2018. november 19. 12:05

Nem hétfőn, hanem szerdán pályázhatnak az Otthon Melege programban a közép-magyarországi régió lakosai – tájékoztatott a kiíró a pályázat honlapján. Az Otthon Melege Program utolsó fordulójának november 19.-ei időpontja technikai okok miatt változik – tájékoztatott a kiíró. E szerint a közép-magyarországi régióban a korábban tervezett a pályázati időpont, a november 19. 10-14 óra helyett, egy későbbi időpontban pályázhatnak a Budapesten, illetve Pest megyében élők. A pályázatbenyújtás új időpontja: 2018. november 21. 16.30 – 20.30.

Közölték, a változás oka, hogy az ELMŰ-ÉMÁSZ a közép-magyarországi régióban november 19.-én áramszünettel járó karbantartási munkálatokat végez, így vannak olyan területei a régiónak, ahol az adott időszakban a pályázók nem tudják használni számítógépeiket. A kiíró azért döntött a pályázat későbbi időpontban történő megnyitása mellett, hogy senkit ne érjen hátrány.

MTI
Címkék:
  • Hamis zászlók
    A hamis látszat keltésével azt hazudni, hogy a nemzetellenes szélsőség az adott nemzet megerősödését, gazdagodását, javát akarja.
  • „Tudományos” látásmód
    Ilyen körülmények között lefordíthatjuk-e Lenint magyar pénzből angolra?
MTI Hírfelhasználó