Tarlós István: az ellenzéknek csupán egyetlen programpontja van
2018. december 7. 23:02

A miniszterelnökkel kötött megállapodás értelmében a főváros önállósága növekszik, a főpolgármester mozgástere bővül, a legfajsúlyosabb pontja pedig a közfejlesztési tanács létrehozása – mondta Tarlós István a Hír TV Péntek 9 című műsorában.

Az ellenzékkel kapcsolatban Budapest főpolgármestere azt látja, hogy a politikusoknak nincs pozitív mondanivalójuk. Egyetlen programpontjuk van, hogy Orbán Viktort le kell váltani.

„Úgy látom, hogy a náluk magasabb IQ-jú baloldali újságírók melóznak helyettük. […] A megmaradt kádereiknek valamilyen egzisztenciát, valamilyen pozíciót igyekeznek kiharcolni” – tette hozzá Tarlós István.

Ő maga úgy látja, Budapestnek egy arányosan fejlődő, élhető közép-európai, vagy akár európai nagyvárosnak kell lennie.

„Jobban meg kell mutatnunk magunkat a világnak” – húzta alá a városvezető.

HírTV
Címkék:
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó