Francia pályaudvaron támadt nőkre késsel egy ámokfutó
2018. december 9. 22:52

A franciaországi Mulhouse vasúti pályaudvarán támadt késsel legalább három nőkre férfi, jelentette egy helyi portál.

A francebleu.fr szerint az elkövetőt elkapták.Többek között egy anyát szúrt meg, aki 10 éves kislányával haladt át a német határhoz közeli város pályaudvarán.

A jelentések arról szólnak, hogy egy áldozatot a hátán, egy másikat hastájékon szúrt meg az agresszív férfi, míg állítólag egy harmadik nőnek sikerült elmenekülnie, csak a ruháját vágta meg a tettes. Egy a helyszínen tartózkodó orvos sietett a segítségükre, míg az elkövetőt közben sikerült ártalmatlanítani. A sérültek kórházba kerültek, mint ahogy az elkövetőt is pszichiátriai vizsgálatnak vetették alá, a beszámoló arról tudósít, hogy„ mentálisan instabil” lehet a támadó.

MTI
Címkék:
 • Egyértelművé vált a hazaárulás
  Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
 • Mérgezett díszek a fenyőfán
  A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
 • A Fidesz-KDNP az EU legsikeresebb politikai konstrukciója
  A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) pártszövetsége nemcsak a magyar történelem, hanem az Európai Unió történetének legsikeresebb politikai konstrukciója – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke a párt évadnyitó rendezvényén csütörtökön.
 • Ezért nem lesz általános szrtájk
  Erről is Brüsszel tehet! A sorozatban harmadik kétharmad után a bukott parlamenti ellenzék a túlóraszabályozás uniós jogharmonizációjába kapaszkodott, azt remélve, hogy ezzel visszaveszi az utcától a kezdeményezést. Némi bohóckodás és egy-két tüntike után azonban minden visszatért a régi kerékvágásba.
 • Megpróbálnak elaltatni bennünket
  Az ENSZ és az EU tisztviselői megpróbálnak elaltatni bennünket, de a migrációs nyomás nem csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, nőtt az elmúlt időszakban, ezért továbbra is kőkemény fellépésre van szükség a nyugat-balkáni migrációs útvonal zárva tartása érdekében - nyomatékosította az MTI-nek telefonon Szófiából adott nyilatkozatában Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
MTI Hírfelhasználó