Toroczkai: Mi nem megyünk a Parlament elé bohóckodni
2019. január 10. 14:40

Azok a jobbikos képviselők, akik a balliberális összeborulás után még a frakció tagjai maradnak, azokkal nem kíván együttműködni a Mi Hazánk Mozgalom – erről Toroczkai László, a mozgalom elnöke beszélt az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A politikus szerint bohózat, amit az ellenzék a túlóratörvény kapcsán művel.

2006-ban spontán történtek az események, látjuk is, hogy egészen más végkifejlete lett, ugyanakkor az akkori balliberális kormányzat meg is ijedt attól, ami akkor ott történt, hiszen az a néptől jött. Egy megtervezett színjátékot láttunk, ami bohózatba, kabaréba fulladt. A Mi Hazánk Mozgalom nem vesz részt ebben a balliberális egységes tömb által keltett cirkuszban, mi ehelyett dolgozunk – magyarázta. Ugyanis elsőként Ásotthalom volt az, aki nem alkalmazza a túlóratörvényt az önkormányzati cégeknél, a települést pedig Toroczkai László vezeti.

Nem a Parlament előtt bohóckodunk vagy televíziók előtt hülyéskedünk, mert ennek semmi értelme. Ez egy színjáték, amely önmagukról szól – hangsúlyozta. Toroczkai László beszélt arról is, bizonyítékai vannak, hogy a Jobbik fizetett emberekből lejárató internetes oldalakat, Facebookos csoportokat működtet. A Jobbik és az MSZP közös propagandája az, hogy a Mi Hazánk Mozgalomnak valamilyen módon kötődik a Fideszhez vagy a kormánypárt lekenyerezte őket – mondta ezzel kapcsolatban. Hozzátette, Botka László nyilatkozatáért bocsánatot vár, amennyiben ezt nem teszi meg a szegedi polgármester, úgy jogi lépéseket fog eszközölni.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

echotv.hu
Címkék:
  • "...a gyanúsítottat agyonlőtték"
    Jött arra valaki, gyanúsnak találták, és lelőtték. Lehet, hogy háromgyerekes, a családjáról példamutatóan gondoskodó, kollégáival kedves agysebész volt az illető, de rosszkor jött rossz helyre: a rendőrök „gyanúsítottnak” minősítették, és ártalmatlanították.
  • Politikai stabilitás mint érték
    Az SZDSZ is megtorpedózta az 1996-os világkiállítást. A szélsőséges párt akkor bebizonyítatta, hogy komoly tényező az országban, nagy kárt tud okozni neki.
MTI Hírfelhasználó