Dúró Dóra: A teljes balliberális tömb megvédte a Jobbikot
2019. január 24. 14:57

A Jobbik már nem tud olyat tenni, ami eltántorítaná a balliberális tömböt az összefogástól – így reagált az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Sneider Tamás botrányára Dúró Dóra. A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese elmondta, hogy bármilyen botrányos felvétel kerül elő a Jobbikról, a DK-tól kezdve az LMP-ig az összes párt megvédi a pártot.

A politikus szerint az egész együttműködés abszurdum, mivel semmiféle értéket vagy konstruktív programot nem tudnak felmutatni, csupán egy trágár jelszó tartja össze őket. Ezzel szemben a Mi Hazánk Mozgalom egy teljesen más alternatívát szeretne a választók elé tárni – tette hozzá.

A Jobbik azzal a Gyurcsány Ferenccel akar összefogni, akinek a kormányzása alatt a munkanélküliség növekedett, a családtámogatások pedig csökkentek. Vele nem lehet Magyarországot egy virágzó pályára állítani – jelentette ki a Mi Hazánk elnökhelyettese.

A teljes beszélgetést IDE kattintva tekinthetik meg.

echotv.hu
Címkék:
  • A Demokrácia Védvonal
    A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
  • Mikulássapkás hazugság
    Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
MTI Hírfelhasználó