Deutsch Tamás: Timmermans a Soros-tervet valósítja meg
2019. január 28. 11:05

– Bevallottan Soros György egyik bizalmasa Frans Timmermans, az ­európai szocialisták európai parlamenti listavezetője, aki markáns, határozott és radikális bevándorláspárti nézeteket vall – jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője. Hozzátette: az Európai Bizottság (EB) alelnöki tisztségét is betöltő holland politikus a testület többi tagjához és elnökéhez képest is feltűnően sokat egyeztet személyesen Sorossal, valamint a spekuláns hálózatába tartozó szervezetekkel.

Deutsch Tamás felhívta rá a figyelmet: annak ellenére, hogy a milliárdos üzletember nem politikus, ráadásul egy unión kívüli állam polgára, az EB mégis vele vagy lobbistáival találkozott 64 alkalommal az elmúlt időszakban. – Frans Timmermans is Soros György tervének megvalósítója, a kvótaalapú betelepítésről szóló javaslat is az ő nevéhez fűződik, egy másik bizottsági javaslatával pedig legalizálta volna az illegális bevándorlást – mutatott rá a képviselő.

Deutsch Tamás arra is kitért: a tőzsdespekuláns egyre erősebb kampányt folytat azért, hogy Timmermans és a hozzá hasonló bevándorláspárti erők kerüljenek többségbe, s így fel tudják gyorsítani Európa migránsokkal való elárasztását. – Soros az európai szocia­listákat már meghódította, de a magyaroknak még módjuk van saját bevándorlásellenes álláspontjuk kifejezésére – fogalmazott a képviselő, aki azt is hangsúlyozta: a választás fő kérdése a migráció lesz.

Mint arról lapunk elsőként beszámolt, Frans Timmermans mellett a brüsszeli elit több prominense, köztük Jean-Claude Juncker, az EB elnöke, Emmanuel Macron francia elnök, valamint Dimitrisz Avramopulosz európai migrációs, belügyi és állampolgári biztos neve is szerepel a Soros György személyes találkozóiról készült feljegyzésekben; rajtuk kívül több uniós biztossal is egyeztetett a spekulánssal.

Magyar Idők
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó