Volner János: Lesz harmadik jobbikos, akit ki fognak csinálni
2019. február 6. 21:15

Politikai blöff a Jobbik megszűnése, mivel a 200 milliós ÁSZ-bírság nem veszélyezteti a párt működését, hiszen a Jobbik összesen 2,7 milliárd forintos összegből gazdálkodik – jelentette ki Volner János az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A Mi Hazánk Mozgalom politikusa szerint a Jobbik ki tudja fizetni ezt a bírságot, Sneider akciójának egyetlen célja az ellenzéki szavazók aktivizálása.

A Jobbikon belül nagy belharcok vannak, folyamatosak a kiszivárogtatások, borzasztó látni, ami a pártban történik – jelentette ki Volner János.
A politikus megerősítette, hogy Staudt Gábor és Sneider Tamás után lesz harmadik jobbikos, akit belső információkkal próbálnak kicsinálni, ezt abból gondolja, hogy neki is küldtek a párton belülről kiszivárogtatott anyagokat, amiből ő már tudja, hogy ki lesz a következő, akit megbuktatnak.

Látható, hogy Sneider Tamás nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, emiatt őt „megpróbálják kinyírni a pártbeli ellenfelei.” Ezek mind belső körös beszélgetések, az egyik például a kommunikációs stábon belül zajlott – mondta a politikus. Hozzátette: a belső körökből kerülhettek ki Sneider esküvői felvételei is és Szávay István botrányos mondatai is.

Nem a kormánypárti újságírók szedik szét a Jobbikot, hanem párton belül szúrják egymást hátba, hogy különböző személyi pozíciókat megkapjanak
– hangsúlyozta a képviselő.

A teljes beszélgetés megtekinthető az ECHO TV weboldalán.

echotv.hu
Címkék:
  • A szélsőbaloldal új fasizmusa
    József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
  • Kártérítést a hungarocídiumért
    Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
MTI Hírfelhasználó