Minimálisan mozgott a forint
2019. február 11. 10:59

Továbbra is 319 körül jár a forint az euróval szemben, hétfő reggel minimális elmozdulással kezdett a magyar deviza. Közben a nemzetközi devizapiacon is kis mozgásokkal indul a nap, úgy tűnik, hogy kivárnak a befektetők a friss hírek előtt.  Hétfő reggel 319,1-nél járt a forint az euróval szemben, ez minimális elmozdulást jelentett csak múlt péntekhez képest. Az utóbbi napokban 320 közelébe gyengült a forint, de egyelőre nem ment a lélektani szint fölé a jegyzés. A következő napokban megjelenő hírek dönthetik el a további irányt. A dollárral szemben 281,6-nál jár a magyar deviza, míg az angol font 363,85 forintba kerül.

A dollár az elmúlt napokban erősödött az euróval szemben, eltávolodott az 1,14-től a jegyzés. Hétfő reggel egyelőre nem látszik ennek folytatása, 1,1321 körül stagnál az árfolyam. Közben a japán jen 0,2 százalékos gyengüléssel kezdett a dollárral szemben, az angol font pedig 0,1 százalékot veszített.

portfolio.hu
Címkék:
  • A várnegyed sorsa minden magyar ügye
    Teljes magasságáig visszaépül az egykori Honvéd Főparancsokság. Újjáépül a kommunisták által lerombolt egykori Külügyminisztérium és József főherceg palotája. Átadják a Lovardát, a Főőrség épületét, valamint a Stöckl-lépcsőt. Megújulnak a várba vezető utak, sétányok, lépcsők, és óriásliftek is épülnek. Fodor Gergely várkapitánnyal, a Várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztossal beszélgettünk.
  • Két civilizációt formálnának eggyé
    Az európai–muszlim közeledés terve már a hetvenes években megfogalmazódott
  • Jó úton jár a magyar turizmus
    Csütörtökön nyitott meg a negyvenkettedig Utazás Kiállítás a Hungexpo budapesti vásárközpontban. A turisztikai cégek bemutatkozása és szakmai programok mellett színes kavalkáddal, érdekes programokkal és híres fellépőkkel várják az érdeklődőket a hétvégén. A kiállítás külföldi díszvendége Algéria, a hazai pedig Bács-Kiskun megye és Kecskemét.
MTI Hírfelhasználó