Minimálisan mozgott a forint
2019. február 11. 10:59

Továbbra is 319 körül jár a forint az euróval szemben, hétfő reggel minimális elmozdulással kezdett a magyar deviza. Közben a nemzetközi devizapiacon is kis mozgásokkal indul a nap, úgy tűnik, hogy kivárnak a befektetők a friss hírek előtt.  Hétfő reggel 319,1-nél járt a forint az euróval szemben, ez minimális elmozdulást jelentett csak múlt péntekhez képest. Az utóbbi napokban 320 közelébe gyengült a forint, de egyelőre nem ment a lélektani szint fölé a jegyzés. A következő napokban megjelenő hírek dönthetik el a további irányt. A dollárral szemben 281,6-nál jár a magyar deviza, míg az angol font 363,85 forintba kerül.

A dollár az elmúlt napokban erősödött az euróval szemben, eltávolodott az 1,14-től a jegyzés. Hétfő reggel egyelőre nem látszik ennek folytatása, 1,1321 körül stagnál az árfolyam. Közben a japán jen 0,2 százalékos gyengüléssel kezdett a dollárral szemben, az angol font pedig 0,1 százalékot veszített.

portfolio.hu
Címkék:
  • Rebrov nem "A Nagy Edző"
    Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
  • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
    Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
MTI Hírfelhasználó