Újabb kényszerleszállás Ferihegyen
2019. február 11. 11:23

Utasrosszullét miatt Budapesten szakította meg útját az Egyptair Kairó – Torontó járatát teljesítő Boeing 777-es repülőgép hétfőn hajnalban - értesült az Airportal.hu. A repülőgép személyzete a szlovák-lengyel határnál, Zakopane térségében döntött az út megszakítása mellett. A gép mintegy 30 perccel később, hajnali 4 óra 52-kor biztonságosan leszállt a budapesti repülőtéren - írja a szakportál.

Az út megszakítására azért volt szükség, mert egy férfi utas rosszul lett a fedélzeten. Az állóhelyen az AMS Repülőtéri Sürgősségi Szolgálat megkezdte az utas ellátását. Az AMS később közölte, hogy egy 72 éves egyiptomi utasnak légzési nehézségei voltak, ellátását egy a fedélzeten utazó orvos már megkezdte. A leszállást követően légzési elégtelenség miatt oxigént kapott és infúziós terápiában részesült. Az AMS orvosi szolgálattal párhuzamosan riasztott Országos Mentőszolgálat egysége Dél-pesti kórház sürgősségi osztályára szállította stabil állapotban a férfit.

Az Egyptair Boeing 777-36N(ER) repülőgépe negyed nyolckor folytatta útját Toronto felé. A Blikk információi szerint idén ez volt a nyolcadik kényszerleszállás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Infostart
Címkék:
  • Rebrov nem "A Nagy Edző"
    Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
  • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
    Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
MTI Hírfelhasználó