A magyar-amerikai kapcsolatok sokat javultak Trump beiktatása óta
2019. február 12. 12:35

Bill Clinton és Barack Obama kormánya alatt nem mondható, hogy kimagaslóan jó lett volna a magyar-amerikai viszony, most azok a távlatok, amelyek korábban becsukódtak, nyílhattak meg ezzel a találkozóval is – ezt mondta Ifj. Lomnici Zoltán az ECHO TV Napi aktuális című műsorában a magyar-amerikai külügyminiszteri találkozó kapcsán. A Századvég jogi szakértője kiemelte: 2011-ben járt utoljára Magyarországon amerikai külügyminiszter Hillary Clinton személyében, azonban már akkor is tudni lehetett, hogy a Clinton alapítvány komoly pénzeket kap Soros Györgytől.

Ifj. Lomnici Zoltán elmondta: Donald Trump egy protekcionista, globalista ellenes és bevándorlásellenes politikát folytat, ez mindenképpen párhuzamba állítható a magyar kormányzat politikájával. Emellett feloldhatatlan ellentétek vannak Soros György és Donald Trump között is.

A külügyminiszteri találkozó kapcsán elmondta: az atlantisták számára mindenképpen öröm, ami tapasztalható, hiszen a Szijjártó Péter által említett gazdasági, hadászati és politikai pillér is jól működik. Ezt bizonyítja, hogy Magyarországon 1700 amerikai cég összesen 105 000 embernek ad munkát, hogy 1000 magyar katona teljesít szolgálatot különböző posztokon, emellett a keresztényüldözés ellen fellépő Hungary Helps program és a mostani külügyminiszteri látogatás kapcsán is elmondható, hogy a politikai pillér rendkívüli módon javuló tendenciát mutat.

A teljes beszélgetés megtekinthető az ECHO TV weboldalán.

echotv.hu
Címkék:
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • „Késelés történt, agyonlőtték a gyanúsítottat”
  A „politikai korrektség” pszichoterrorja hatott. Egy újságíró agya áldozatul esett: meghibbant attól a megfeleléskényszertől, amelyet környezete kialakított benne. Nem merte leírni azt, hogy a tettes, a bűnöző, a terrorista.
 • Orbán: jó évet zár a V4
  Jó évet zár a V4, európai összehasonlításban mind a négy ország jól kezelte a járványt, így az első csatát megnyerték - mondta Orbán Viktor magyar minsizterelnök.
 • Nemzeti örökségünk megőrzése a színházban is
  Nyílt levél színművészeinktől - A Színház- és Filmművészeti Egyetemen százötvenöt éve generációk adják egymásnak tovább a tudást és a szakma szeretetét. Nemzeti kultúránk védelmében kinyilvánítjuk, hogy támogatunk minden olyan átalakítást, amely az egyetemen felhalmozott hatalmas tapasztalatot - továbbfejlesztve azt - nemzeti örökségünk megőrzésének és gyarapításának szolgálatába állítja.
 • Vita a szabadkőművességről - két újabb írás 2.
  Raffay Ernő lejáratásának oka, hogy könyveket írt a szabadkőművesek viselt dolgairól.
MTI Hírfelhasználó