A magyar-amerikai kapcsolatok sokat javultak Trump beiktatása óta
2019. február 12. 12:35

Bill Clinton és Barack Obama kormánya alatt nem mondható, hogy kimagaslóan jó lett volna a magyar-amerikai viszony, most azok a távlatok, amelyek korábban becsukódtak, nyílhattak meg ezzel a találkozóval is – ezt mondta Ifj. Lomnici Zoltán az ECHO TV Napi aktuális című műsorában a magyar-amerikai külügyminiszteri találkozó kapcsán. A Századvég jogi szakértője kiemelte: 2011-ben járt utoljára Magyarországon amerikai külügyminiszter Hillary Clinton személyében, azonban már akkor is tudni lehetett, hogy a Clinton alapítvány komoly pénzeket kap Soros Györgytől.

Ifj. Lomnici Zoltán elmondta: Donald Trump egy protekcionista, globalista ellenes és bevándorlásellenes politikát folytat, ez mindenképpen párhuzamba állítható a magyar kormányzat politikájával. Emellett feloldhatatlan ellentétek vannak Soros György és Donald Trump között is.

A külügyminiszteri találkozó kapcsán elmondta: az atlantisták számára mindenképpen öröm, ami tapasztalható, hiszen a Szijjártó Péter által említett gazdasági, hadászati és politikai pillér is jól működik. Ezt bizonyítja, hogy Magyarországon 1700 amerikai cég összesen 105 000 embernek ad munkát, hogy 1000 magyar katona teljesít szolgálatot különböző posztokon, emellett a keresztényüldözés ellen fellépő Hungary Helps program és a mostani külügyminiszteri látogatás kapcsán is elmondható, hogy a politikai pillér rendkívüli módon javuló tendenciát mutat.

A teljes beszélgetés megtekinthető az ECHO TV weboldalán.

echotv.hu
Címkék:
  • Rebrov nem "A Nagy Edző"
    Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
  • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
    Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
MTI Hírfelhasználó