Lecserélné az ellenzéki elit nagy részét Puzsér Róbert
2019. február 12. 15:57

Az öt pont az ellenzék teljes koncepciót­lanságát reprezentálja – írta Puzsér Róbert (képünkön) a pénteki Magyar Hangban megjelent vezércikkében, amelyben hadat üzent szinte a teljes ellenzéknek. Az LMP főpolgármester-jelöltje úgy látja, hogy jelképek vannak, koncepció azonban nincs az ellenzéki oldalon. Puzsér kijelentette, hogy a budapesti tüntetések lassan kifáradnak.

– Vidéken, ahová nem ér el fővárosi töménységben az ellenzéki propaganda, ahol nem tudnak minden ügyet kisajátítani a régi baloldal első vonalas politikusai, már nagyobb és sikeresebb rendezvényeket lehet szervezni – mutatott rá. Szavai szerint a decemberi tüntetések idején megfogalmazott öt pont garantálja, hogy az ellenzéki tiltakozás nem lehet sikeres.

Puzsér kifogásolta, hogy a nyugati sajtó lelkesen ünnepelte a kormánnyal szemben kibontakozó „ellenállás” hőseit és jelképeit, amelyek szerinte nem többek, mint puszta marketingfogások.

Az LMP főpolgármester-jelöltje kifejtette: ha a kormány tenne is engedményeket bizonyos kérdésekben, akkor is a régi ellenzék öt pontja rendszerváltó programnak, ellenzéki minimumnak „nyomorúságosan kevés”. A bírálatával kapcsolatban jelezte, már ismeri a választ a cikkére. – A balliberális oldal hullamosói elmondják majd, hogy igazam van, de kussoljak erről, mert most nem ez a lényeg, hanem a Fidesz leváltása – tette hozzá. Puzsér gyakorlatilag programot hirdetett: nincs más hátra, mint az ellenzéki elit nagy részének a cseréje, ami egy új pártstruktúra felállításával jár.

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Magyarország erősíteni akarja kapcsolatait a keleti országokkal
    Megváltozott Kelet és Nyugat egyensúlyának helyzete, de Magyarország ebben az új helyzetben nem veszélyt lát, hanem lehetőségeket, amelyeket a keleti országokhoz fűződő egyre erősebb kapcsolatok építésével akar kihasználni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Kazahsztánban.
  • Egymillió felett van a támogatók száma
    A Fidesz—KDNP európai parlamenti kampánya során eddig 1,150 mil­lióan írták alá Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos bevándorlásellenes programját. Lapunk értesülése szerint április 29-től hivatalosan is megkezdődik a kormánypárti politikusok országjárása.
  • Konzervatív demokráciát teremtünk
    Konzervatívként azonban a konzervativizmus győzelméért kell dolgoznunk. Nem a dogma, hanem a nemzet és annak tagjai érdekében. A normalitás, a teremtett világ védelmében.
MTI Hírfelhasználó