Videó buktatta le a bűnözőket - rendőrt is vertek
2019. március 5. 10:06

A Bosznia-Hercegovina déli részén megtalálható Čapljina település egyik gyorséttermében a személyzet rajtakapott három migránst azon, hogy fosztogatnak, amit a biztonsági kamera is rögzített.

Ketten megkísérelték elvonni a kiszolgálók figyelmét, miközben a harmadik egy táskából pénzt lopott. Ezt az egyik eladó észre is vette és kizavarta a bűnözőket. Bár úgy tűnt, hogy a pénznek lába kélt, de az elkövetők nem elégedtek meg ennyivel, eltulajdonítottak egy Mercedes márkájú személygépkocsit is.

A riasztott rendőrök a forró nyomot követve el is fogták a tetteseket, akiknél megtalálták a pénzt, igaz az előállítás során a migránsok erőszakossága miatt az egyik rendőr sérüléseket szenvedett, amit a helyi kórházban elláttak. A lopásról videófelvétel készült, amit a helyi Čapljinski portal közzé is tett.

 

magyarnemzet.hu
Címkék:
 • A Szent Péter-i Európa védelme
  Belülről akarják felrobbantani – vagy talán inkább szétmállasztani – a szellemi birodalmat, hosszú ideje, ám most egyfajta végkifejlet látszik közeledni.
 • Orbánt támadja egy lenini hasznos idióta
  Most a populista jelző – nem is címkéjével, hanem – bunkójával ütik le azokat, akik másként gondolkoznak, mint a Központ.
 • Konferencia - a nagy nemzetek mellett nagy gondolatokra is szükség van
  Minden idők legfontosabb kihívásának nevezte a migrációt, valamint az ezzel összefüggő, a helyi és regionális identitás vonatkozásában tapasztalt problémákat a Miniszterelnökség uniós ügyekért felelős államtitkára vasárnap, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáján.
 • Orbán: Magyarországon az történik, amit a magyarok akarnak
  Arra kéri a magyar embereket Orbán Viktor miniszterelnök, hogy ha szeretik a hazájukat, ha ki akarnak állni a hazájuk érdeke mellett, vegyenek részt a május 26-i európai parlamenti (EP) választáson. "Mutassuk meg Brüsszelnek, álljunk ki Magyarország mellett" - fogalmazott a kormányfő a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
 • Semjén: az állam és az egyház együttműködése a járható út
  Nem tudok elképzelni jobb "befektetést" a költségvetési pénzeknek, mint az egyházi intézményekbe történő invesztíció - jelentette ki Semjén Zsolt vasárnap a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tisztabereken vasárnap.
MTI Hírfelhasználó