Rétvári Bence: A kormány sosem fog asszisztálni az OECD által javasolt nyugdíjintézkedésekhez
2019. március 11. 15:59

Korózs Lajos (MSZP) a parlamentben az azonnali kérdések során arról beszélt, hogy korábban írásbeli kérdéseket tett fel az Emberi Erőforrások Minisztériumának, amelyben az OECD által javasolt nyugdíjintézkedések bevezetésének lehetőségéről érdeklődött. A szocialista képviselő kifogásolta, hogy az írásbeli válasz szerinte nem a kérdéseire felelt.

Rétvári Bence úgy fogalmazott, hogy az OECD javaslatai eltörölnék el a nők negyven év utáni nyugdíjba vonulásának lehetőségét, leépítenék a közmunkát, illetve csökkentenék a gyes időszakát. Hangsúlyozta, hogy a kormány ezekhez a javaslatokhoz soha nem fog asszisztálni.

Az államtitkár felszólalása közben felhívta a figyelmet, hogy Korózs Lajos a szóbeli válaszadás alatt elhagyta a termet.

MTI
Címkék:
  • Rebrov nem "A Nagy Edző"
    Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
  • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
    Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
MTI Hírfelhasználó