Még várni kell a napos időre
2019. március 16. 09:23

Már a hosszú hétvége első napján is igen változékonyan alakult az időjárás, és szombaton sem lesz ez másként. Vasárnapra átmenetileg visszatér a napos, enyhe idő.

Szombaton erősen felhős időre számíthatunk. Délelőtt északkeleten, délután pedig délnyugat felé süt ki egyre több helyen a nap. Napközben főként a Sopron-Siófok-Szeged vonal széles sávjában valószínű eső, zápor, amely estére mindenhol eláll. Többfelé megerősödhet a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között várható, délnyugaton ennél pár fokkal melegebb is lehet. Késő estére 5 és 10 fok közé, éjszakára 1 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szombat éjjel tovább csökken a felhőzet, vasárnap reggelre az ország jó részén kiderül az ég. Reggelre északkeleten is megszűnik a csapadék, a szél is többnyire csak mérsékelt lesz – írta honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

hirado.hu
Címkék:
  • Semjén Zsolt Földön és égen című könyve
    A budapesti Lengyel Intézetben élénk érdeklődés mellett mutatták be kedd este Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke Földön és égen című könyvének kétnyelvű - magyar és lengyel - új kiadását.
  • Úzvölgyi katonatemető - csíkszeredai tüntetés
    Több száz, Székelyföld különböző térségeiből összesereglett tüntető követelte kedden Hargita megye prefektusának lemondását Csíkszeredában azon a demonstráción, amelyet az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) hirdetett meg az úzvölgyi katonatemető körüli botrány miatt - derült ki a Székelyhon.ro erdélyi hírportál helyszíni beszámolójából.
  • Az emberi jogok természetjogi mércéje
    A baloldal által az Egyesült Államokban és külföldön felépített jogi és közpolitikai gondolkodás mára eltávolodott az embereket a természetjog alapján megillető elvektől. Ma tudniillik olyan követelményeket terjeszt, amely eltiporja ezeket az alapvető jogokat.
MTI Hírfelhasználó