Még várni kell a napos időre
2019. március 16. 09:23

Már a hosszú hétvége első napján is igen változékonyan alakult az időjárás, és szombaton sem lesz ez másként. Vasárnapra átmenetileg visszatér a napos, enyhe idő.

Szombaton erősen felhős időre számíthatunk. Délelőtt északkeleten, délután pedig délnyugat felé süt ki egyre több helyen a nap. Napközben főként a Sopron-Siófok-Szeged vonal széles sávjában valószínű eső, zápor, amely estére mindenhol eláll. Többfelé megerősödhet a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között várható, délnyugaton ennél pár fokkal melegebb is lehet. Késő estére 5 és 10 fok közé, éjszakára 1 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szombat éjjel tovább csökken a felhőzet, vasárnap reggelre az ország jó részén kiderül az ég. Reggelre északkeleten is megszűnik a csapadék, a szél is többnyire csak mérsékelt lesz – írta honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

hirado.hu
Címkék:
  • Miasszonyunk
    Ahogy várható volt, valamilyen technikai problémát neveztek meg máris, de úgysem hisz már senki sem a „hivatalos magyarázatokban” egy ilyen, a hazugság és képmutatás örvénylő káoszában elsüllyedő világban.
  • Európának új vezetőkre van szüksége
    Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.
  • Mire kéne költeni a pénzt a Notre-Dame felújítása helyett?
    A haladás előtt élő ember még összekötötte a szépet a jóval. Nem véletlen, hogy Notre-Dame-ot építettek, nem pedig feminista vagy "fat positivity" mozgalmat alapítottak.
MTI Hírfelhasználó