Még várni kell a napos időre
2019. március 16. 09:23

Már a hosszú hétvége első napján is igen változékonyan alakult az időjárás, és szombaton sem lesz ez másként. Vasárnapra átmenetileg visszatér a napos, enyhe idő.

Szombaton erősen felhős időre számíthatunk. Délelőtt északkeleten, délután pedig délnyugat felé süt ki egyre több helyen a nap. Napközben főként a Sopron-Siófok-Szeged vonal széles sávjában valószínű eső, zápor, amely estére mindenhol eláll. Többfelé megerősödhet a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 15 fok között várható, délnyugaton ennél pár fokkal melegebb is lehet. Késő estére 5 és 10 fok közé, éjszakára 1 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szombat éjjel tovább csökken a felhőzet, vasárnap reggelre az ország jó részén kiderül az ég. Reggelre északkeleten is megszűnik a csapadék, a szél is többnyire csak mérsékelt lesz – írta honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

hirado.hu
Címkék:
  • A Szent Péter-i Európa védelme
    Belülről akarják felrobbantani – vagy talán inkább szétmállasztani – a szellemi birodalmat, hosszú ideje, ám most egyfajta végkifejlet látszik közeledni.
  • Orbánt támadja egy lenini hasznos idióta
    Most a populista jelző – nem is címkéjével, hanem – bunkójával ütik le azokat, akik másként gondolkoznak, mint a Központ.
MTI Hírfelhasználó