Euró-százmilliók gyűlnek a Notre Dame helyreállítására
2019. április 16. 11:12

Franciaország leggazdagabb embere, Bernard Arnault 200 millió eurót ajánl föl a Notre Dame javítására - megduplázva a Salma Hayek milliárdos férje által adományozott 100 millió eurót. 

Barnard Arnaul közleménye szerint: „Az Arnault család és az LVMH Cégcsoport a nemzeti tragédia enyhítéséért a csodálatos székesegyháznak, Franciaország jelképének, örökségének és épségének helyreállításához csatlakozik. A LVMH Cégcsoport az érintett hatóságok rendelkezésére bocsátja az összes munkacsoportot, kreatív, építészeti, pénzügyi kapacitását, másrészt részt vesz az adománygyűjtésben.”

A Francia Örökség Alapítvány „nemzeti gyűjtést” indított a honlapján.

dailymail.co.uk
Címkék:
  • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
    Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
  • Az állam a legrosszabb tulajdonos...
    „Az állam a legrosszabb tulajdonos” – ismételgette mantraként számos külföldről megfizetett – fölbérelt – politikus a kilencvenes években. Sokan bedőltek nekik, mert ez a külföldi propagandaközpontban megfogalmazott mondat nagyon hatásos volt. Négy évtizednyi kommunista uralom után jól hangzott.
MTI Hírfelhasználó