Baseball-ütővel verte apját
2019. április 20. 09:28

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a szegedi férfival szemben, aki tavaly év végén okozott életveszélyes sérüléseket az őt rendszeresen zaklató édesapjának.

A vádirat szerint a vádlott édesanyjával élt szegedi ingatlanukban, ahonnan a szülők válása miatt az édesapja korábban már elköltözött. Ennek ellenére az apa több alkalommal is váratlanul megjelent az ingatlanban, ahol nem látták szívesen, ebből számtalan konfliktus alakult ki. A sértett egyébként italozó életmódot folytatott és agresszíven is viselkedett. ezért többször kellett őt elzavarni.

A férfi 2018. november 21-én este 9 óra körüli időben jelent meg ismételten a vádlott és édesanyja által lakott ingatlannál, majd a redőnyön bekopogtatva hívogatta a vádlottat, hogy jöjjön ki, mert vele szeretne beszélni. A vádlott felszólította apját, hogy távozzon el, nem akar vele találkozni, majd mivel a kérése nem talált meghallgatást, a házból kihozott egy közel 80 cm hosszúságú baseball ütőt és három alkalommal felsőtesten megütötte a sértettet, aki ezt követően elhagyta az ingatlant.

Másnap a férfi egy bevásárlóközpontban rosszul lett, a biztonsági őrök hívattak részére mentőt, majd súlyos, életveszélyes állapotban kórházba szállították. A sértetten lépszakadás miatt műtétet végeztek el és a lépét eltávolították. A sértett bordatörést is elszenvedett a vádlotti bántalmazás következtében, sérülései közvetlenül életveszélyesek voltak.

A főügyészség a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

Vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

ugyeszseg.hu
Címkék:
 • Videó mint politikai csapásmérés
  Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
 • Elszállt egy hajó a szélben
  Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
 • Theresa May bejelentette lemondását
  A potenciális jelöltként számon tartott lehetséges utódok között szerepel Boris Johnson volt külügyminiszter, a keményvonalas tory Brexit-tábor zászlóvivője - aki a felmérések szerint a legnépszerűbb a párttagság körében -, valamint Michael Gove környezetvédelmi miniszter, Amber Rudd munkaügyi miniszter, Sajid Javid belügyminiszter, Dominic Raab volt Brexit-ügyi miniszter, Jeremy Hunt külügyminiszter és Penny Mordaunt védelmi miniszter.
 • Védelmi eszközök a hibrid háborúban
  Nagy mennyiségű fegyverhez is juthatnak, ha elérnek egy kritikus tömeget és európai bázisú laktanyákat foglalnak el. Az így megszerzett fegyverekkel pedig konkrét támadást indíthatnak európai célpontok ellen.
 • Orbán: mindent megteszek az EPP sikeréért
  Nem akarja, hogy az EPP a politikai baloldallal kösse össze a sorsát, mert ez az oldal olyan dolgokat képvisel, amelyek "tönkreteszik Európát, Németországot is". A baloldal nem feltartóztatni akarja a migrációt, hanem támogatni, és egy "európai szocializmust" javasol, amelynek az árát a németek, és kisebb mértékben a közép-európaiak is megfizetnék.
MTI Hírfelhasználó