Szél és Hadházy máris válthat
2019. május 26. 23:06

Hivatalosan meg nem erősített információk szerint úgy tudjuk, hogy Szél Bernadett és Hadházy Ákos más párthoz csatlakozik. Az LMP egykori, azóta lemodott két társelnöke a katasztrófális választási eredmény alapján úgy döntött, hogy ezentúl a várakozáson felül teljesítő Momentum Mozgalomban folytatja politikai pályafutását.

Talán azt hiszik a pártütők, hogy így más lehet a politika. Azt hiszik, pedig nem lehet.

A Momentum esti sajtótájékoztatóján is megköszönték az egykori LMP-sek munkáját és a sok segítségét.  Az újságírók ezzel kapcsolatos kérdésére egyelőre azt válaszolták, hogy a jövőben is együttműködnek és számítanak mindkét politikus munkájára.

gondola
Címkék:
  • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
    Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
  • Az állam a legrosszabb tulajdonos...
    „Az állam a legrosszabb tulajdonos” – ismételgette mantraként számos külföldről megfizetett – fölbérelt – politikus a kilencvenes években. Sokan bedőltek nekik, mert ez a külföldi propagandaközpontban megfogalmazott mondat nagyon hatásos volt. Négy évtizednyi kommunista uralom után jól hangzott.
MTI Hírfelhasználó