Bajnokok Ligája/Európa-liga - az előselejtezők párosítása
2019. június 11. 14:19

A koszovói bajnokcsapat a gibraltárival, a San Marinó-i pedig az andorraival találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája előselejtezős tornájának elődöntőjében.

A tornának Pristina ad otthont, az elődöntőket június 25-én, a finálét három nappal később rendezik. A torna győztese bejut a selejtező első fordulójába, a további három klub az Európa-liga selejtezőjének második fordulójában folytathatja nemzetközi kupaszereplését.
   
A BL-ben a Ferencváros a selejtező első fordulójában kapcsolódik be a küzdelmekbe, a sorsolásra jövő kedden kerül sor. Az Európa-ligában ugyancsak a selejtező első fordulójában érintett a Mol Fehérvár, a Debrecen és a Budapest Honvéd, a három magyar klubot érintő sorsolás jövő szerdán lesz.
   
Bajnokok Ligája, előselejtezős torna:

Az elődöntő párosítása:

Feronikeli (koszovói)-Lincoln Red Imps (gibraltári)

Tre Penne (San Marinó-i)-FC Santa Coloma (andorrai)

Európa-liga, az előselejtező párosítása:

Progres (luxemburgi)-Cardiff MU (walesi)

La Fiorita (San Marinó-i)-Engordany (andorrai)

Sant Julia (andorrai)-Europa (gibraltári)

Ballymena (északír)-NSÍ (feröeri)

Prishtina (koszovói)-St Joseph's (gibraltári)

Tre Fiori (San Marinó-i)-KÍ Klaksvík (feröeri)

Barry Town (walesi)-Cliftonville (északír)

Játéknapok: június 27. és július 4.

MTI
Címkék:
  • A 75 éves Kereszténydemokrata Néppárt szellemi öröksége
    Az idén alapítása 75. évfordulóját ünneplő Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szellemi öröksége, az értékrend, amit alapítói létrehoztak, ma is iránymutató - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke kedden Budapesten.
  • Benkő Tibor honvédelmi miniszter: "Ébernek kell lenni"
    Benkő Tibor szerint az elmúlt időszakban globális és regionális szinten is negatív hatások mentek végbe, a biztonsági környezet jelentős mértékben romlott, a fenyegetettség mértéke nőtt. "Ezért ébernek kell lenni" - fogalmazott.
  • Dugába dőlhet Merkel nagy terve
    Angela Merkel német kancellárnak át kell értékelnie taktikáját az uniós csúcsértekezlet előtt, mert gyengülnek jelöltje, Manfred Weber esélyei az Európai Bizottság elnöki posztjának megszerzésére. Egyelőre lefagyott az alkudozás az EU-s vezetői posztok elosztásának ügyében.
MTI Hírfelhasználó