Drónokkal is keresik a Hableány utasait
2019. június 14. 23:53

Tizenkilenc hajóval, két helikopterrel és két drónnal keresik a rendőrök a Hableány utasait. A Duna több mint kétszáz kilométeres szakaszát kell átvizsgálniuk, két speciálisan kiképzett kutya is segíti a munkát. Továbbra is három koreai áldozatot keresnek. 

Kora délután vizsgálták át a Duna dunaújvárosi szakaszát. A rendőrök továbbra is nagy erőkkel keresik azt a három dél-koreai utast, akik a hajóbaleset után tűntek el.

Egy 60 fős rendőri egység kizárólag őket keresi a folyó 215 kilométeres szakaszán, 19 hajóval. Két speciális keresőkutya is segíti a munkájukat. A légtérből pedig két helikopter, valamint két drón is folyamatosan ellenőrzi a Dunát. Már csaknem két és fél hete megfeszítve dolgoznak a hatóságok a Duna több pontján.

hirado.hu
Címkék:
 • Két majom
  Az érdekes, hogy mindketten beleszóltak, mit beleszóltak, próbáltak beleavatkozni a magyar belpolitikába.
 • Hollywoodi csőcselék a demokrácia ellen
  Jót derülhetnénk rajta, de az emberiségellenes akcióban óriási a kockázat. Megszűnhet a demokrácia mint az egyik már-már utolsó rendező elv. Egy antihumánus propagandaközpont fölbérelte az agyonfizetett söpredéket, hogy hisztériázzanak a demokrácia ellen.
 • Varga Judit lesz az igazságügyi miniszter
  Varga Juditot, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkárát jelöli igazságügyi miniszternek Orbán Viktor miniszterelnök, miután a jelenlegi tárcavezető, Trócsányi László elfoglalja képviselői helyét az Európai Parlamentben – derült ki szerda délután.
 • Kocsis: a legalkalmatlanabb lett az ellenzék főpolgármester-jelöltje
  A legalkalmatlanabb fővárosi polgármester lett az ellenzék jelöltje - reagált a Fidesz budapesti elnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában szerda este az előválasztásra. Kocsis Máté hozzátette: Gyurcsány Ferencnek mindegy volt ki nyer, mert "Karácsony Gergely pórázának a végén is Gyurcsány Ferenc áll".
 • Gyurcsány Ferenc markában a szocialista szavazók
  Az európai parlamenti választásokon elért eredményének köszönhetően a Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc minden korábbinál közelebb került ahhoz, hogy stabilan a baloldal vezető, sőt idővel kizárólagos erejévé váljon. A jelenség részben a politikai környezet számukra kedvező alakulásával, részben pedig tudatos taktikai döntések sorával magyarázható – írja legfrissebb közleményében a Századvég.
MTI Hírfelhasználó