Bakondi: Sikerült elfogadtatni azt, ami hazánknak fontos
2019. június 22. 10:58

Sikerült elfogadtatni az Európai Unió (EU) tagállami vezetőinek csúcsértekezletén azokat a törekvéseket, amelyeket Magyarország kiemeltként kezelt – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en péntek este.  Bakondi György azt mondta, hogy az EU-nak a következő ciklusra vonatkozó elfogadott stratégiai céljai tartalmazzák többi között a határbiztonság megerősítését, és a bajba került országok segítését is.

A belbiztonsági főtanácsadó azt hangoztatta, hogy azok, „akik a migrációt pártoló és a nemzetállamokat visszaszorítani törekvő politikai szerepvállalással” tűntek ki, már nem jelöltek az uniós intézmények vezető tisztségeire.

Magyarország végig ellenezte az előző összetételű Európai Parlament egyes bizottságainak arra irányuló elgondolásait, hogy a bevándorlás legalizálásával oldják meg a migrációs válságot – mondta Bakondi György.

MTI - M1
Címkék:
  • Életben akar maradni – rasszista!
    A híres brit történész, Paul Johnson már 1983-ban megírta: „Ám a hetvenes évekre az ENSZ korrupt és demoralizált szervezet lett, és rosszul átgondolt beavatkozásaival inkább előmozdította, mint gátolta a kegyetlenséget.” (A modern kor, XX. Század Intézet, 2000.; 793. oldal)
  • Putyin téved, a liberalizmus nem elavult, hanem...
    Az úgynevezett „liberalizmus” ma is világhatalomra törekszik, éppúgy, ahogy egykor a világ egyhatodát uraló kommunizmus. Ebben is hasonlít egymásra a „liberalizmus” és a kommunizmus.
MTI Hírfelhasználó