Kálmán Olga egyáltalán nem szokott hisztizni
2019. június 29. 10:51

Cáfolja Kálmán Olga, hogy veresége miatt nem volt ott az előválasztási eredményhirdetésen

Továbbra is cáfolja a Demokratikus Koalíció és maga az érintett is, hogy a veresége miatt nem ment el Kálmán Olga az ellenzéki előválasztás eredményhirdetésére. Az azonban még mindig nem tiszta, hogy mi volt a valódi ok. Szerda óta több, időnként egymásnak ellentmondó magyarázat is elhangzott már – közölte az M1 Híradója.

Nem az eredményvárón volt a helye – csütörtök este már így emlékezett Kálmán Olga arra, hogy miért nem vett részt az előválasztás eredményhirdetésén. 24 órán belül ez volt a harmadik magyarázat, amivel a korábbi újságíró és Gyurcsány Ferenc pártja előállt az ügyben.

Néhány órával korábban például még azt bizonygatta: nem is tudta, hogy ott kellene lennie a sajtótájékoztatón. Holott az eseményről Karácsony Gergely és Kerpel-Fronius Gábor is értesült, de még a DK-sok közül is többen megjelentek.

A helyszínen éppen a párt szóvivője szabadkozott. Gréczy Zsolt akkor egy harmadik magyarázatra, Kálmán Olga alulöltözöttségre fogta a hiányzást.

Azt még az ATV műsorvezetője is jelezte neki, hogy a történet „nem frankó”.

Kálmán Olga szerint viszont a DK szóvivője a mondottakat nem is úgy értette, hogy neki nem volt mit felvennie. Kálmán Olga egyszerűen félreértésnek nevezte az ügyet.

Csakhogy több hírportál is arról írt, hogy Kálmán Olga azért nem ment el az eredményhirdetésre, mert nem tudta elviselni a bukást, és Karácsony Gergely győzelmének hírére hisztirohamot kapott. Kálmán Olga szerint ezt a verziót azért lehet kizárni, mert ő egyáltalán nem szokott hisztizni.

hirado.hu - M1 Híradó
Címkék:
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Feltételekkel támogatja hazánk az uniós hitelfelvételt
  Feltételekkel, de hozzájárul Magyarország az európai uniós hitelfelvételhez – így döntött ma az Országgyűlés, miután elfogadta a kormánypártok erről szóló javaslatát. Ennek értelmében hazánk csak akkor támogatja a hétvégi uniós csúcson a mentőcsomagot, ha a felvenni készült 750 milliárd eurót kizárólag a gazdaság talpraállítására és például új munkahelyek létrehozására fordítják. Feltétel az is, hogy a gazdagabb tagállamok polgárai ne kapjanak több támogatást, mint a szegényebb országoké és kikötötték azt is, hogy a folyamatban lévő, úgynevezett hetes cikk szerinti eljárásokat a hitelfelvétel elfogadása előtt le kell zárni.
 • Identitásunk finomítása végett fontosak a múlt részletei
  Történelmi múltunk aprólékos és szisztematikus feldolgozása nélkül "nem tudhatjuk, kik is vagyunk valójában és merre tartunk az egyre inkább elszemélytelenedő világunkban" - mondta az Alkotmánybíróság elnöke Juhász Imre alkotmánybíró Fiume - egy középkori város és kikötő a hatalmi érdekek metszéspontjában című könyvének bemutatóján kedden Budapesten.
 • Gulyás Gergely: manapság lázadás normálisnak lenni
  Manapság lázadás konzervatívnak, normálisnak lenni - hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kultúrharc a XXI. században című konferencián, Budapesten kedden.
MTI Hírfelhasználó