Martin Schulz felháborodott: Ez Orbán győzelme!
2019. július 3. 00:15

A német szociáldemokraták korábbi bukott vezetője, Martin Schulz nagyon rossz véleménnyel van a visegrádi négyek jelöltjéről, Ursula von der Leyenről, aki szerinte a leggyengébb német miniszter.

A visegrádi négyek által is elfogadhatónak tartott jelölttel szemben erős kritikát fogalmazott meg az a Martin Schulz, akinek regnálása alatt soha nem látott mélyrepülést vittek véghez a német szocialisták.

A Spiegel szerint Schulz egyenesen úgy fogalmazott, hogy Ursula von der Leyen jelölése „Orbán Viktor és a kelet-európaiak győzelme”. 

magyarnemzet.hu
Címkék:
  • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
    A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
MTI Hírfelhasználó