Hat évig élt luxusban prostituáltakból
2019. július 17. 00:09

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 29 éves férfi ellen üzletszerűen, kizsákmányolás céljából elkövetett emberkereskedelem bűntette és kitartottság bűntette miatt.

A vádlott 2013. évtől 2018. év május hó elejéig szerény vagy súlyosan nélkülöző anyagi viszonyok között élő nők kiszolgáltatott helyzetével visszaélve, összesen hat fiatal nőt szervezett be szexmunkára, és irányította prostitúciós tevékenységüket Magyarországon, valamint külföldön, így Svájcban, Németországban és Ausztriában.

Az általa „toborzott” nők között volt, aki megismerkedésükkor már olyan mértékben nélkülözött, hogy saját élelmezésére sem volt pénze, más a beteg édesanyja orvosi kezelését, testvérét és gyermekeit igyekezett támogatni, volt, aki bántalmazó szülőtől menekült.

A vádlott a sértett nők közül két nővel élettársi kapcsolatot is létesített úgy, hogy az egyikükkel szakított, de mindkettőjüket a továbbiakban is utasította prostitúciós tevékenység végzésére.

A vádlott a sértettek számára meghatározta, hogy hol, illetve mikor folytassanak szexuális szolgáltatást, hirdetéseket, fotókat kellett magukról készíteniük, de maga is fotózásra, fodrászhoz vitte őket, és az iránt is intézkedett, hogy hirdetések jelenjenek meg róluk internetes honlapokon. A volt élettársát, majd aktuális élettársát és a további sértetteket is gépjárművel szállította Svájcba és Németországba, ahol általa előre lefoglalt szobákban, bárokban, szalonokban kellett szexuális szolgáltatást nyújtaniuk, és a keresményükből alkalmanként pénzösszegeket átutalással, vagy pedig sofőr közreműködésével kézből kézbe teljesítve kellett küldeniük a vádlottnak.

A vádlott személyesen, illetőleg telefonon, de volt, amikor aktuális élettársa útján is rendszeresen ellenőrizte a nőket, beszámoltatva ügyfélforgalmukról és bevételeikről.

A hat nő prostitúciós tevékenységéből összesen több mint 14 000 000 Ft jövedelemre tett szert, amelyből fedezte megélhetését, valamint nagy értékű autókat és ékszereket vásárolt magának.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást, valamint a prostitúcióból szerzett jövedelem erejéig vagyonelkobzást indítványozott.

ugyeszseg.hu
Címkék:
 • Rebrov nem "A Nagy Edző"
  Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
 • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
  Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
 • Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
  Csúcsra jár a részvét-ipar. Most éppen az öregecskedő színészeket vetik be, így Richard Gere is megszakította nyaralását egy migránssimogatás erejéig. Bár csak ne tette volna!
 • Kozma Imre 1989-ről: Új reményt kaptak nálunk a keletnémetek
  Több tízezer keletnémet jött Magyarországra 1989 nyarán, mert az NDK-ban elterjedt a pletyka, hogy pár órára megnyitják az osztrák-magyar határt. Heteket, hónapokat táboroztak itt Magyarországon, hogy aztán innen újból eljussanak hazájuk nyugati részébe.
 • Célt értek a pályázati források
  Közel 190 ezer nyertes pályázat, 1317 milliárd forintnyi meghirdetett és 480 milliárd forint kifizetett támogatás — röviden ez a mérlege a 2014 és 2020 között elérhető Vidékfejlesztési program eddigi eredményeinek.
MTI Hírfelhasználó